Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Castingen - Blind date der skuffer?

Deadline inden d. 1. januar 2019


Castingen - Blind date der skuffer?

Har du prøvet det, det der med blind dates? Og hvad har det med casting at gøre? En del, faktisk...


I tidernes morgen var jeg en af de første der via Dating.dk søgte den eneste ene via online dating. Det var på mange måder spændende.

I langt de fleste tilfælde var det forventningen og optakten der var mest spændende, for alt det andet blev lidt en fuser. Hun var ikke min type alligevel, selvom vi havde skrevet sammen i ugevis. Billederne lignede ikke helt da de var lidt for gamle, og hun lidt slankere end tilfældet var... og den sommerbrune farve var der ikke om vinteren, sjovt nok!

Hun havde beskrevet sig selv lidt mere spændende og sommerhuset ved Vesterhavet var ikke deres eget... og i virkeligheden var hun blondine, men havde nu farvet det rødt.

Det blev til en kop kaffe på min regning naturligvis, det manglede bare ;-)

Sådan gik det med 10 dates og jeg mistede troen... Indtil jeg fik en besked. Jeg svarede ellers ikke profiler uden billede og orkede ikke at starte min livshistorie forfra... så jeg bad hende ringe. Hun ringede og vi snakkede i timer. Der var kemi. Vi mødtes som aftalt og vi er gift den dag i dag 13 år senere ;-)

Sådan er det også når du skal kaldes til casting. Billedet skal leve op til vores forventninger, det skal dit CV også... ellers bliver vi ikke gift ;-)


Få råd og vejledning om castings og auditions via vores facebookforum: KLIK HER


Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder
Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook