Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere i reklamefilm SKAL aflønnes!

Deadline inden d. 1. januar 2019


Skuespillere i reklamefilm SKAL aflønnes!

Vi oplever i stigende grad en tendens i markedet, hvor producenten ikke aflønner skuespillere retmæssigt, eller slet ikke aflønner dem, men spiser dem af med gavekort for et meget symbolsk beløb.

Fungere man som skuespiller (Altså ikke statist) i en produktion, SKAL man lønnes og lønnes ordenligt, også selvom du ikke er uddannet.

Vi (DASK) er ikke en fagforening af nogen art, og har ikke nogen juridisk magt i denne sammenhæng, men vi opfordre vores brugere til at afslå denne type af job. (Vi formidler dem ikke)

Vi repræsentere skuespillere som er medlemmer af skuespillerforbundet, men langt de fleste af vores brugere er folk med skuespillet som hobby og ambition, men uden uddannelse indenfor dette felt. Der er forskel på om folk er uddannede eller ej, også på lønnen. Sådan skal dette være.

Vores grundregel herfra DASK-online er de retningslinier der er givet og udstykket fra skuespillerforbundet, men som i sagens natur kun er gældende for medlemmer af skuespillerforbundet... men også skal være rettesnor for dig, som ikke uddannet skuespiller.

Hvis du tager halvt honorar, som ikke uddannet skuespiller, kan du regne dit eget lønniveau ud via dette link til kontraktforhold fra forbundet.

KLIK HER


Vi forhandler meget sjældent løn på DASK-online, men ser det som vores opgave at vejlede dig, så du er bedre klædt på til disse forhandlinger, som er en jungle. I sidste ende er det dig der bestemmer, men du skal ikke sige ja til hvad som helst.


Mvh
Tommy Duus

DASK - Vi spiller en rolle, hele livet!


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook