Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Viden om castingprocessen på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2019


Viden om castingprocessen på DASK-online

Det er jo bestemt ikke nogen hemmelighed at vi på DASK-online caster lidt anderledes end mange andre steder. Når det er sagt, er det ikke for at skille sig ud og være den "Mærkelige" dreng i klassen, men fordi vi slet og ret mærker... at sådan bliver castingprocesser fremadrettet. Punktum.

I en tid, hvor tiden er en faktor, men også hvor tid er penge er vores castingproces. Hurtig, billig men også særdeles effektiv.

I skrivende stund caster vi hundredvis af piger og drenge til en spillefilm fra hele jylland, samtidig caster vi voksne til 3 reklamefilm og er midt i vores CastSelv DM... Men vi sidder på vores kontor.

Vi har lavet hjemmecasting i nu 5 år. Og i de 5 år har vi sparet alle tid og penge i processen... Og det er uhyre effektivt og vi spilder ingens tid mere end højest nødvendigt.

Når vi bliver pitchet en rolle/ karakter har vi hurtigt nogle gode bud, fordi vi jo kender mange af vores medlemmer. Enten fra kurser vi afholder eller fra tidligere castings, men der er også mange vi ikke kender. Rigtig mange. De får med CastSelv muligheden for at byde ind når vi invitere, så vi netop kan lære dem bedre at kende.

Vores konstante udfordring er, at vores udvælgelsesgrundlag er billeder og CVer, der meget sjældent er opdateret og derfor famler i blinde. En video snyder os ikke... og vi kan se så uendelig meget på bare et minut. Ikke hvordan du spiller, men hvem du er. Om du har den personlighed vi leder efter, som skal udfylde vores karakter.

Denne fase bruger vi CastSelv som pre-casting... Altså casting før den fysiske casting. I langt de fleste tilfælde skal instruktøren selvfølgelig møde dig og mærke jeres samspil.

Men der er forskel på at lave "åben casting" og lade 1000vis af alle dem man ikke leder efter komme fra hele landet og spilde en hel dag og penge på transport. Så kan man tale for, at der ligger en oplevelse i denne proces... men tror jeg taler for de fleste når jeg siger at det ikke er ventetiden værd.

En video og 15 minutter, er hvad det i gennemsnit tager med CastSelv og det har ikke kostet dig en krone.

Kaldes du herefter da til den fysiske casting, hvor du selv skal betale transporten (langt de fleste gange) ved du at du er en af få, og derved en en del af den kerne vi leder efter... og instruktøren skal kun koncentrere sig om kernen fra starten.

I Vores optik er denne proces ikke mindre end "genial". - For alle!

Hvis du ikke før har lavet en videopræsentation, så kom i gang. Vi laver film, så lad os se dig på film... og der er skam plads til den på din profil ;-)

Vi ses derude ;-)

Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook