Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Var du heldig at lande rollen i spillefilmen?

Deadline inden d. 1. januar 2019


Var du heldig at lande rollen i spillefilmen?

Ja, der er jo nogen der skal lande rollen! Var du den heldige, eller var du en af de 999 uheldige som var til casting men som ikke landede den?

Men lad mig sige det meget klart. Det har absolut INTET med held at gøre. Held og uheld i denne sammenhæng er bare en frase og skal ikke tages for pålydende. For held, er faktisk det eneste det ikke er.

Den der lander rollen, har gjort en indsats for at gøre sig synlig på den rigtige måde som gør at det er ham/hende vi kalder til casting og som får callback efter callback... Og det er bestemt ikke tilfældig at det er dig vi ringer ind igen og igen for at det i sidste ende er dig der lander rollen...

Jo, naturligvis skal du passe ind i filmens rammer og det øvrige cast. Men din personlighed, opførsel, pli og modenhed, kommunikation osv. er ligeså vigtig.

De livserfaringer du bringer med, kan ingen tage fra dig og det faktum at du har medvirket som statist og i massevis af kortfilm i årevis siden du var lille betaler sig nu. Du lander rollen foran alle dem der ikke har din indstilling og dit erfaringsniveau.

At du kommer på førsteholdet kræver en lang og stabil indsats med vedvarende træning og den rette indstilling. Der er ikke plads til alle, men hvis du bliver ved med at træne og med at byde dig til skal din chance nok komme...

Vær synlig, vær aktiv... og træn, træn, træn...

Også når det regner...

Så er det dig der er den "heldige" næste gang ;-)

Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook