Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Historier fra virkeligheden/ 4 dage på Arvingerne som førstegangsstatist

Deadline inden d. 1. januar 2019


Historier fra virkeligheden/ 4 dage på Arvingerne som førstegangsstatist


KÆRE Tommy.

Jeg har lyst til at dele mine oplevelser, hvor jeg for 1. gang, har været statist.

Det foregik på Arvingerne.

Det var en fantastisk uge, hvor jeg havde en statistrolle og flere statistopgaver faktisk, tæt på nogle af landets mest kendte & dygtige skuespillere, instruktører og filmfolk.

Havde det ikke været for din ekspertise og gode råd / havde det ikke været for min niece Andreas' sprudlende inspiration, så var jeg nok ikke nået hertil. Tak for det.

Andrea og jeg var begge heldige, at komme med som statister i fire dage på Arvingerne. Vi havde en helt eventyrlig uge, hvor vi mødte mange skønne mennesker, ukendte såvel som kendte.
Vi følte os meget privilegeret, at være tæt på et filmset. At opleve denne verden elskede vi begge. At træde ind i vores statistroller og karakterer var en læring, som vi kun kan øve os i og blive bedre til.

Vi følte os rigtig godt tilpas i dette miljø.

Mandag den 1. dag var vi ca. 70 statister og Andrea & jeg fik tildelt statistroller. Dette bevirkede at vi hele tiden bevægede os meget tæt på skuespillerne. At disse mennesker også er nogle af vores yndlingsskuespillere gjorde også dagene til noget helt særligt & eventyrligt. Onsdag var vi nogle af de heldige, der blev udvalgt til at være med igen fredag, hvor vi kun var ca 8-10 statister. Hvad vores roller var, må jeg ikke fortælle, men jeg sidder nu tilbage med stor inspiration og lyst til at fortælle og videregive til andre, at denne verden er noget særligt og jeg ønsker kun at sige "Tak", for at kunne være med i sådan et professionelt miljø.

Vi vil helt sikkert, Andrea & jeg, være med i mange flere produktioner i fremtiden.

Kærlig Hilsen
Tina Grønlund

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook