Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Verdens bedste castingråd! - Du lander rollen 100%

Deadline inden d. 1. januar 2019


Verdens bedste castingråd! - Du lander rollen 100%

Ja, dette råd giver dig med garanti rollen... 100%


Hvorfor er det egentligt, at du sidder og venter på at vi kontakter dig med henblik på en casting, som du i øvrigt inviteres til sammen med mange andre?

Er du en af de mange der taber modet når du atter en gang for afslag, hvis du da overhovedet får afslag... HUSK: Der er jo kun en der lander rollen!

Hvorfor laver du ikke dine egne film? Du har alle kvaliteterne og remedierne til det... Ja, du kan faktisk gå i gang lige nu??? Tør du?

Se, her lander du rollen, rollen i din egen film. Du kan spille hvad som helst, kun din egen fantasi sætter grænsen. "Psykopat", den er altså spændende... "Stamme", "Spille med ticks", "Være træt"... eller endnu bedre "på stoffer"... Eller bare skændes med???

Er det ikke fedt, du kan spille den rolle du vil?!

Der er kun en ting der holder dig tilbage... Din egen selvkritik.

Men der er ikke nogen andre, der nødvendigvis behøver at se det du laver. Du kan vente med at holde det for dig selv... Specielt dine første 10-20 film... slet dem igen ;-)

Faktum er:
Hvis du er i træning med at agere foran et kamera, så vil du være mere selvsikker når du kaldes til casting. Denne selvsikkerhed kan ende med at du lander en rolle, i en film der ikke er din egen...

For at blive en god filmskuespiller, skal du kende dig selv. Du skal altså forholde dig til dig selv og din kommunikation. Kender du dig selv, vil du også lettere kunne skifte mellem tilstande og følelser uden at overspille og modtage og omsætte instruktion... Kan du ikke det lander du ikke rollen...

At lave sine egne film giver dig også mulighed for at interagere med andre. Hvorfor skal vi ringe til dig... hvorfor ringer du ikke til os?

"Hey, jeg skal lave film og har brug for skuespillere"...

Grundlæggende handler det om at tage sagen i egen hånd. Gør noget, selvtræn. Tror du Ronaldo blev så god som han er ved at følge træningen?

Send os din film... (altså nr. 21) så giver vi dig synligheden ;-)

Fat mod

Mvh
Tommy Duus

Caster og BranchevejlederOpret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook