Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Får du ikke job?

Deadline inden d. 1. januar 2019


Får du ikke job?

Der er nogle der får jobbet i den sidste ende! Men er det dig der lander rollen, eller er det gang på gang lige netop dig der forbigås, dig ingen ringer til?

I mængden af jobs, som der jo faktisk er en del af, kunne man fristes til at tro, at folk bare ikke gider lige netop dig? Ik?

Men sandheden er, de kender dig jo slet ikke.

De der leder efter skuespillere og statister herinde, leder ikke efter dig her... hvis de tidligere har brugt dig. Så har de jo dine kontaktinfo og ved hvad du kan hvis du har været til casting. Alt du kan håbe på i den sammenhæng er så at de husker dig til en anden gang.

Men gør de så det... Husker dig?

Der er jo nogen, altså nogen, som altid lander rollen. Altså næsten. Hvordan kan det så være? Se det er faktisk dem de skal se på og spejle dig i. De gør et eller andet rigtigt, som du givetvis gør forkert.

Det er ikke nok at være en god skuespiller for at lande rollen, nej du skal være en god netværker. Det er den gode netværker, som jeg husker til næste gang og ønsker skal være med næste gang.

Der er skrevet bøger om netværk og om at netværke, men det kan koges ned til noget meget simpelt. Vær positiv i dit møde med mennesker, også når du har kritik. Din tilgang til kritik er helt afgørende for om man ringer til dig igen. Kodeordet er kemi.

...Også er der den sidste lille ting. Du læste faktisk hvad jeg skrev her. Om det ændre noget i din proces eller bekræfter dig i noget du allerede godt ved, så er den viden du har afgørende for om det er dig der lander rollen næste gang. Langt de fleste lære ikke af deres fejl fordi de ikke søger den indsigt du her har fået, eller har fået ved tidligere lejlighed.

God Jobjagt ,-)

Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle... gør du?


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook