Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Tænker du ikke over denne simple ting?

Deadline inden d. 1. januar 2019


Tænker du ikke over denne simple ting?

Der er mange måder at miste jobs på. Heldigvis opdager folk det ikke selv... men det har bare den lidt uheldige virkning at vi ikke ringer tilbage??

Når vi kalder til casting, sker det ALTID over telefonen, aldrig via mail. Mange gange sender vi en SMS forud... men langt fra altid.

Vi ringer jo oftest i dagtimerne, som jo er her vi arbejder men hvor du jo også er på arbejde eller i skole. Selvsagt tager du jo ikke nødvendigvis telefonen, hvorfor vi er nødsaget til at lægge en besked.

Men...

Lytter du til dine beskeder? Vi forventer jo, at du svare tilbage, hvis du ønsker jobbet? eller at komme til casingen??

Vi oplever, hver gang... som i hver gang vi ringer ind, at nogle folk ikke vender tilbage. Også på de rigtig gode jobs. Altså de jobs, hvor man kaster alt hvad man har i hænderne...

RÅD:
LYT til dine beskeder!!!

Eller...

Når vi ringer til dig, kommer vi ikke i kontakt med en personlig velkomsthilsen... I den anden ende skal du huske på, at vi ikke helt er sikre på om vi træffer den rigtige. Har du prøvet det, det er faktisk lettere akavet at smide en besked, men hvor du ikke helt er sikker på at du snakker til den rigtige... Personligt smider jeg bare røret på og prøver igen senere... altså hvis jeg husker det og synes at det er vigtigt at ringe til dig igen!

Råd:
Få dig en personlig velkomsthilsen

Vi snakkes ved... eller?

Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook