Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Pas på de lønnede opgaver, de kan være farlige!

Deadline inden d. 1. januar 2019


Pas på de lønnede opgaver, de kan være farlige!

Hvad er nu det for noget vrøvl... Farlige, nonsens!?

Du har muligvis prøvet det, at få et lønnet job efter massevis af ulønnede kortfilm og biografbilletter. Ja, du væltede dig næsten i tilbud og overvejede mange gange sige fra, fordi din tid ikke ragte til det. Du ville gerne, men du magtede det ikke... men sagde alligevel ja tak. Trods arbejde og børn... Det er din hobby!

Efter du fik det lønnede job, ved du hvad du er værd og vil ikke spidse dig af med nybegyndere der laver kortfilm og statistjobs... nej tak.

Og nej tak, er faktisk det farlige...

Hele grundlaget for jobs ligger i dit engagement. Det er derfor telefonen ringer hele tiden. Du siger ja, du kommer, har et behageligt sind og bliver en dygtigere og dygtigere skuespiller. Det er dit netværk der blomstre og dem der sender dig videre i en spiral af jobs. Dine jobs er din fortjeneste, ikke vores. Vi formidler/ giver dig jo blot det første... de andre kommer af sig selv ;-)

Det lønnede job er gift, hvis du føler dig for god til ikke at pleje det netværk, som du har været så god til at skabe og pleje.

Og vigtigst af alt... hvem gav dig det lønnede job? Ham du lavede kortfilm med for 2 år siden... og lige om lidt skal han til at lave spillefilm og du er inviteret ;-)

Derfor, lønnede jobs er fine, men glem aldrig hvor du (det) kommer fra.

Mvh
Tommy Duus

Caster og branchevejleder


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook