Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Statister til du forsvinder - Premiere 2017

Deadline inden d. 1. januar 2019Statister til du forsvinder - Premiere 2017

Efteråret 2015 skulle DASK finde statister til spillefilmen "Du forsvinder", som har præmiere i foråret 2017. (Du kan læse mere om tilblivelsen af filmen: KLIK HER)

Filmens hovedroller spilles af Nikolai Lee Kaas og Trine Dyrholm og vi skulle finde alt det ind i mellem. En spændende opgave i tæt samarbejde med filmens produktion.

En del af optagelserne skulle foregå i Silkeborg, hvorfor vi valgte at lave en lokal åben statistcasting. Det gik helt galt...

Vi skulle bruge ca. 80 statister, men der kom over 800 til castingen. Altså vi registrerede over 800, hvor mange der valgte at vende om eller ikke lod sig registrere fordi vores hjemmeside midlertidig løb tør for plads vides ikke... ca. 1% af alle indbyggere i Silkeborg kommune valgte altså at komme til casting ;-)

Heldigvis havde vi andre store produktioner i gang, som "Dicte", "Arvingerne" og spillefilmen 1-2-3 nu... og et par mindre spillefilm, som folk fra castingen her kunne få statistroller i, men man må sige, at man til filmen her kunne vælge og vrage.

Der var også optagelser i København, hvor vi har en god og slagkraftig statiststyrke.

Glæd dig til filmen, det bliver årets filmoplevelse.

Mvh
Tommy Duus

Caster - Statistkoordinator

PSSS: HUSK, at søge statistopgaver er helt gratis på DASK-online....


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook