Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Bopæl, dialekter og hverdagen

Deadline inden d. 1. januar 2019


Bopæl, dialekter og hverdagen

Du har sikkert set det før, ja og irriteret dig grænseløst.

"Stor pigerolle til Tv-serie søges, KBH" Eller "Jyske drenge søges til spillefilm"... "Fynske kvinder efterlyses til ny stor satsning" osv.

Når man så nærlæser opslaget, fremgår det meget tydeligt, at man SKAL være bosiddende på Sjælland, eller mestre en helt bestemt jysk dialekt.

Her modtager vi altid masser af henvendelser... "Jeg kan godt jysk, ellers kan jeg hurtig lære det".... "Eller, jeg taler altid Københavnsk med min moster"... "Spillede engang fynbo i et teaterstykke"... osv.

Men for at den film man laver skal være troværdig i forhold til det miljø der skal skabes, i forhold til det øvrige cast, skal det være så "ægte" som muligt. Ellers støjer det... og du har sikkert set film eller serier hvor det bliver direkte pinligt! ikkk...?

Næste faktor er geografien. I praktis kan du jo sagtens komme fra Jylland og være med i en film i KBH. Udfordringen bliver når castingerne, prøverne og naturligvis optagelserne, eftersynk og markedsføring kommer til at foregå i KBH.

Det er jo fint at du har familie du kan bo ved, men spørgsmålet er om det er praktisk for dig og din familie i flere måneder... Specielt, hvis du er barn/ teenager.

Desuden handler det om fleksibilitet. har du før lavet film og TV, så ved du at planlægning er en by i Rusland... betydende, at planlægningen er så detaljeret, at selv den mindste lille justering kan få hele korthuset til at skride... og alt skal laves om.

Og det er bare simplere, hvis du bor tæt på optagelserne, så man ikke også skal tage højde for om togene kører til tiden ,-)

Det ændre ikke på at det ikke er træls, når drømmerollen lige pludselig kommer... men tro mig, den kommer nok, hvis du hænger i.

Har du spørgsmål til castingprocesserne skriv gerne i vores facebookforum: KLIK HER


Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook