Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Sådan fungere netværk i skuespillerbranchen

Deadline inden d. 1. januar 2019


Sådan fungere netværk i skuespillerbranchen

I princippet ville dette ikke kunne fortælles som kort som det udlægges her. Det er i sagens natur en simplificering af virkeligheden, men grundtanken/ hovedprincippet kan forklares ganske kort.

Du har en profil på DASK-online. Du kontaktes med henblik på en casting. Du gør det godt, men du får ikke rollen. 3 måneder senere ringer telefonen igen. En fra produktionen som sad med ved castingen kan bruge dig i en kommende produktion. Han fik ikke nummeret via DASK denne gang, men fra den som sidst arrangerede castingen og havde adgang til DASK og din profil.

På optagelserne snakker du til frokosten med fotografen som skal lave en reklamefilm i samme weekend. Du giver ham dit nr og han ringer dagen efter...

Kan du se hvor mange jobs en kontakt kan skabe... selvom dette tilfælde er tænkt.

Jobs udspringer fra den første kontakt. Gør du det godt, men alt hvad der ligger i det, starter lavinen. En henvendelse, kan være grobund for startskudet på noget større... men der er naturligvis også kontakter der strander.

Det du skal huske på at filmfolk laver mange film, på kryds og tværs. De bedste jobs er dem du anbefales til... mange gange skal du ikke engang til casting.

Din synlighed er alfa omega. Jo mere synlig du er, desto flere af disse frø sår du og mangedobler muligheden for flere jobs.

... og HUSK, de der kigger og kontakter dig herinde fra, kender dig jo ikke. Derfor er det vigtigt at din profil er opdateret og signalerer og oser af aktivitet og vilje...

Se på vores Plus+ profiler... Hvem ville du ringe til?

Se hvad synlighed kan gøre: KLIK HER


Mvh
Tommy Duus

DASK - Vi spiller en rolle, hele livet!


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook