Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Hvordan får jeg hovedrollen i en spillefilm?

Deadline inden d. 1. januar 2019


Hvordan får jeg hovedrollen i en spillefilm?

Dette er sigtemålet for alle skuespillere der drømmer og alle de skuespillere der har disse ambitioner.

Lad det være sagt med det samme, man kan ikke drømme sig til en hovedrolle... Her kan ting starte, men ting sker ikke af sig selv.

Du skal målrettet arbejde hen imod det, skridt for skridt. En skuespilleruddannelse kan være en af vejene mod målet, men selv det er bestemt ingen garanti.

Grunden til at jeg skriver dette indlæg er fordi jeg igen har svaret på spørgsmålet, denne gang med formuleringen: "Hvorfor bliver hoved- og biroller til spillefilm og TV-serier aldrig slået op?".

Til sådanne roller, finder man oftest de uddannede skuespillere som man ofte finder i skuespillerhåndbogen, eller direkte via profilerne (synlighed) på DASK-online eksempelvis. Man inviteres til casting via ens profil eller omdømme.

Dit omdømme er faktisk din genvej. På denne vej kan du sno dig uden om uddannelserne, men det er et årelangt sejt træk. Det gode omdømme skaber du ved en konstant parathed og vedholdenhed, som viser filmfolket hvad du er gjort af og at du ikke er nogen døgnflue. Genvejen er gennem massevis af kortfilm og lange dage på et filmset.

De der laver kortfilm, er de der kommer ind på filmskolerne... som er de der får pengene til at lave spillefilm. Skal du være med, skal du kende disse mennesker og de skal kende dig og alt hvad du kan.

Så svaret til spørgsmålet: Hvordan får jeg hovedrollen i en spillefilm eller Tv serie? Hvis det ikke er for uddannelsen, så medvirk i så mange kortfilm som det er dig muligt.

Mvh
Tommy Duus

Caster - DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook