Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Christian Bøknæs søgte Norsk spillefilm og landede rollen via CastSelv

Deadline inden d. 1. januar 2019


Christian Bøknæs søgte Norsk spillefilm og landede rollen via CastSelv

Historier fra virkeligheden... Her kan du læse om Christians...

Vi har igennem 7 år anvendt CastSelv som en mere eller mindre fast del af vores castingkoncept og glæden og stoltheden over at det faktisk er meget effektivt, ser vi gang på gang... Om det er til kortfilm, reklamefilm, Tv-serier, spillefilm eller personalekonferencer.

Christian Bøknæs fra Kollund (Sønderjylland) var en af mange, der via opslaget her på DASK-online valgte at søge en af rollerne. Han lavede en videopræsentation og ventede i spænding på om der overhovedet kom nogen respons den anden vej.

Allerede dagen efter var der en Norsk kvinde der ringede og som kunne lide det hun havde set. Han var typen, nu bad hun Christian lave en video mere, denne gang fra manus og sendte flere monologer han kunne vælge mellem. Efter flere opklarende spørgsmål og dialog frem og tilbage blev videoen sendt.

Vel vidende at der var en fysisk casting i Norge og at han i praktisk optik havde lidt dårlige odds, var chancerne små... Men så her til aften kom opkaldet. "Vi skal da have dig i rollen, Christian".

Nu skal Christian pakke kufferten og tage turen til Norge en gang i november og januar selvom optagelserne først ligger i februar.

Vi fra DASK-online ønsker Christian tillykke med rollen og glæder os til at følge den videre proces.

Mvh

Christian Bøknæs og DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook