Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Fra CastSelv til færdig film (Del 2)

Deadline inden d. 1. januar 2019


Fra CastSelv til færdig film (Del 2)

Vi bragte en god nyhed om hvordan Christian landede en hovedrolle i en Norsk spillefilm direkte via vores CastSelvsystem. Vi har lavet en aftale med Christian om, at du kan følge hans videre prøveproces, optagelser og muligvis endda se noget fra den færdige produktion her fra DASK-online...

Hej venner,

Jeg vil prøve at fortælle lidt om min tur her i weekenden.

Jeg mødte op torsdag som den første, hvor de andre kom om fredagen. Vi boede i en jagthytte, som kunne huse os alle (meget autentisk norsk hytte i en skov ;) )

Manus var klar rundt om et bord med vores navne på, så vi kunne se hvor vi skulle sidde. Vi måtte ikke kigge i det før læseprøverne startede.

Vi var placeret strategisk i forhold til vores roller.

Endelig måtte vi åbne det store hæfte og se hvad filmen hedder. "HYTTEGALSKAB" et ord der har flere betydninger på norsk.

Min store udfordring var, at hele manus står på norsk, og at jeg skulle oversætte direkte som vi læste det. men det er et møgfedt manus de har strikket sammen, og hold nu kæft et stærkt hold!!

For det ikke skal være løgn, så havde vi endda runner på hele weekenden... jeg vil ikke afsløre hvad der sker i filmen, for det vil være total spoiler, men jeg har nogen udfordrerne scener som f. eks en sex-scene.

Jeg har en kæreste i filmen, og på et tidspunkt under nogle af øvelserne i weekenden skulle vi lave øvelser, og for mit vedkommende var det blandt andet, at jeg skulle kysse hende, så vi kender hinanden godt nok til at gøre det smooth på optagelserne. I 20 min. skulle jeg stå og kysse en fremmed pige på forskellige måder, og endda indøve nogle stillinger til vores scene. Det var anderledes.

Vi har også nogle festscener, så musikken blev skruet højt op, og så dansede vi og gik helt amok, det var så sindssygt sjovt. Jeg savner hver og en allerede, og jeg kan slet ikke vente til at komme rigtigt i gang!

Vi læste manus igennem 3 gange i løbet af weekenden, og for hver gang blev det nemmere for mig. De er yderst professionelle at arbejde med, og de har mindst lige så høje ambitioner som alle os her. Deres plan er, at filmen skal gå landsdækkende i biograferne i Norge.

Når filmen er færdig, er der et selvskab der skal sætte en aldersgrænse på filmen. Da vi nærmede os slutningen af weekenden, blev vi hver og en kaldt til en samtale med produceren og instruktøren, som ville tale med os individuelt. Her havde vi mulighed for at stille de spørgsmål som vi måske ikke ønskede andre skulle høre, og de ville vide, hvad vi syntes om hele fremgangsmåden. Havde vi det godt nok, og var der noget de kunne gøre for os. Super fantastiske mennesker alle sammen.

Jeg lover jer for, at de skuespillere der er med, er SÅ gode! De fleste går på dramaskoler eller skuespillerskoler i Norge. Flere af dem har agent.

Der har været en lang weekend med massere af indtryk, men jeg er så høj lige nu. Jeg skal tilbage D.14 januar til en optageweekend og ellers ca. halvdelen af Februar. Jeg har desuden et stunt i filmen, som måske kræver en enkelt tur til Norge, for at øve det, inden vi skyder det.
 
Jeg har så meget jeg vil fortælle jer, men det er dælme svært med, hvad er relevant for jer at vide, og hvad kan jeg fortælle uden at bryde kontrakten og spændingen for jer.

Vigtigt for mig at I ved er, at det er en sindssyg mulighed jeg har fået her, og jeg vil gøre ALT i min magt, for at leve op til det. Jeg er som sagt meget høj i øjeblikket og fuld af indtryk, men jeg har nydt det.

Tak
Christian
Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook