Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Fra CastSelv til færdig spillefilm (Del 4)

Deadline inden d. 1. januar 2019


Fra CastSelv til færdig spillefilm (Del 4)

Vi følger Christian Bøknes og hans forberedelser og oplevelser i forbindelse med optagelserne til en Norsk spillefilm som han landede direkte via vores CastSelvsystem... Hvis du ikke har fulgt med kan du læse del 1+2+3 på hjemmesiden ;-)


Hej igen

De sidste 3 måneder har jeg brugt på at forberede mig til at lave en film i Norge, og de sidste par uger, har vi indspillet næsten hele filmen. Vi har boet 17 mennesker sammen og har været fælles om at lave et produkt.

Vi boede højt på fjeldet hvor filmen også finder sted. Hver eneste morgen stod vi op kl 07:00 og spiste morgenmad samlet.

Morgenmaden var altid klar til os skuespillere, takket være det fantastiske crew vi havde med. Direkte efter morgenmad, blev vi sendt over til de dygtige makeupartister vi havde med, som hver dag sørgede for, at vi så fantastiske ud, eller modsat hvis scenerne krævede det.

Alle kender deres plads på set, så for os skuespillere handlede det om, at vi var klar til at levere vores præstationer foran kameraet, for kostumieren var det at vores kostumer til hver scene var klar, når vi var klar efter makeup osv.

Fra kl 09.00 begyndte optagelserne og vi filmede resten af dagen. Det var ikke unormalt at vi filmede til 01.00 om natten, hvorefter vi begyndte rutinen fra 07.00 næste morgen. 

For mig var min længste dag 21 timer med optagelser. Jeg havde en meget krævende scene den ene nat, som fandt sted ude i en skov, hvor mit kostume blot var et par bukser og en tanktop, så kulden og trætheden var til tider en udfordring, men når man har gået i flere måneder og forberedt sig fysisk og mentalt på at arbejde intensivt i kort periode, så giver man den alt hvad man har. Nogle scener var så fysisk krævende, at det næsten var umuligt at ”fake” situationen, så vi gjorde det så virkelighedstro som overhovedet muligt.

En af mine scener blev så ”virkeligt” og kom så tæt på hele vores crew, at flere begyndte at græde, selv bag kameraet. En blanding af stemning, personlige oplevelser og et fantastisk crew, gjorde det muligt for mig, at levere den scene. Den bliver hård at se, fordi jeg ved hvor meget der ligger i den, og hvor meget lige den scene betyder for mange af dem der var med. De skal have stort tak! De gjorde omgivelserne sikre og jeg stolede 100% på, at det stunt var sikkert, og i skal have tak for at stole på mig.

Et kæmpe tak skal lyde til alle der var med! Jeg føler ikke at jeg blot har fået nye kollegaer, men en norsk familie. Alle præsterede så flot og jeg er imponeret over jer, og jeg er stolt over at være en del af projektet.

Jeg tror på karaktererne og i gjorde dem til lige dem, de skulle være. Filmen har dybde og er ikke den typiske mørke film. Karaktererne har personlighed og er menneskelige takket være det flotte manuskript og de dygtige skuespillere. Dem der ser filmen kan forvente nogle overraskelsesmomenter. (Vises naturligvis her på DASK-online)

Det spændende efterfølgende bliver selvfølgelig: hvor ender vi?

Der kæmpes selvfølgelig for, at få filmen i biografer landet over i Norge og på diverse filmfestivaller. Der er snak om tur til både Holland og Spanien med filmen. Det takker jeg ikke nej til ☺


Instruktør Caroline Toledo Siger om Christian i rollen som Damian:


Da vi lette etter rollen Damian så vi etter en mann med atletisk utseende, som måtte være utadvendt og ikke redd for å danse og vise seg frem litt.
Damian er en idrettsutdøver og det er også Christian. Christian sitt utseende var helt perfekt og etter å ha sett audition hans så gikk han rett opp på førstevalget som Damian. Han virket som en skuespiller som var lett å jobbe med, og man kunne lett se at han hadde lidenskap og driv for å være med i filmen. I tillegg likte vi veldig godt tanken på å ha med en dansk eller svensk karakter da dette gir historien litt mer dybde, og åpner opp filmen for andre skandinaviske land. Etter vi så monologen til Christian visste vi at han kom til å være den perfekte Damian, og vi bestemte oss tidlig i prosessen for å ha han med.
Vi har vært så heldige som har funnet Christian, og det er veldig morsomt å se han i rollen som Damian, da han i virkeligheten er motsatt av han. Damian er en høylytt, hot head, som ikke er så veldig snill mot andre, mens Christian er snill, høflig og tydelig veloppdratt. Og det å kunne bytte mellom disse to rollene krever en ekte og talentfull skuespiller.
 

Af hjertet tak til Dask og Tommy Duus, for at følge og støtte mig på min rejse mod mine drømme, og til Frozenfilmproductions, tak fordi i troede på mig, og gav mig chancen. Vi er kun lige begyndt

Mvh.
Christian Bøknæs & Dask

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook