Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

I skolepraktik som skuespiller med Bodil Jørgensen (Del 3)

Deadline inden d. 1. januar 2019


I skolepraktik som skuespiller med Bodil Jørgensen (Del 3)

I denne lille serie følger vi Andrea Grønlund Mogensen og hendes skolepraktikforløb med skuespiller Bodil Jørgensen.

Du kan se Andreas Plus+ profil: KLIK HER

Nedenfor og de næste dage kan du herfra læse Andreas egne ord om oplevelsen med Bodil og skuespillet.

Vi takker Andrea for at måtte komme indenfor ;-)


ONSDAG - Ugen farer bare derud af, og det går strålende!

Dagen idag startede ud ligesom igår. Først med på optagelser til "Grand Danois", og derefter tilbage til Falconersalen.

Jeg kunne virkelig mærke sommerfuglene i maven, da vi kørte ud af vejen på vej ud til det lille rækkehus fra morgenen af.. For hold da op, igen igen, var jeg simpelthen SÅ spændt (og nervøs) - og med hensyn til nervøsiteten, var der jo ingen grund til det overhovedet, for alle var/er så super søde og imødekommende, og det er SÅ spændende at få lov til at overvære! Jeg tænker, at det er når der er noget som man virkelig brænder for, og elsker dybt ind i hjertet, så vil man bare virkelig gerne have at det går så godt som muligt, og så bliver man bare skide nervøs, ligemeget hvor godt det går... Eller hvad ? Jeg må nok bare lære at få styr på mine nerver.. ;))

Men optagelserne gik super - og Mick Øgendahl satte mig til at styre klaptræet, så lige pludselig stod jeg foran kameraet og sagde "scene 7, take 3.....KLAP"".. 😉 SUPER SJOV OPLEVELSE!

Da Bodil var færdig med hendes scener, var der over 2 timer til at prøverne på teatret begyndte, så derfor kørte vi igen sammen hjem til hende, for hun skulle lige have "syslet", som hun kalder det. (Have ryddet op på det "værste" i huset..Hihi")

Vi overværede derefter nogle prøver i en times tid, og mødtes derefter igen på teatret til aften, da hele holdet skulle have kostumeprøve for første gang... 😮 Super, super sjovt. Alle drengene/mændene rendte rundt i deres trompetbukser, dog lidt usikre, for hvad nu hvis de flækkede, når de dansede rundt med hele kroppen på scenen.. ;)) Man trådte ind i en fantastisk tidslomme, og jeg er sikker på at musicalen bliver en kæmpe succes - jeg glæder mig ihvertfald utrolig meget til at se det færdige resultat!

Allerede nu kan jeg ikke vente til endnu en dag imorgen - med Bodil 😉

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook