Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

I skolepraktik som skuespiller med Bodil Jørgensen (Del 5)

Deadline inden d. 1. januar 2019I skolepraktik som skuespiller med Bodil Jørgensen (Del 5)

I denne lille serie følger vi Andrea Grønlund Mogensen og hendes skolepraktikforløb med skuespiller Bodil Jørgensen.

Du kan se Andreas Plus+ profil: KLIK HER

Nedenfor og de foregående 4 dage har du herfra kunne læse Andreas egne ord om oplevelsen med Bodil og skuespillet.

Vi takker Andrea for at måtte komme indenfor ;-)FREDAG
- Den sidste dag er nu kommet, og jeg fatter virkelig ikke hvor tiden er blevet af.

Hver gang at der er noget man elsker, nyder eller bare er super fedt, så går det altid bare såååå stærkt.. Dagen idag har ikke været så travl.

Bodil har haft fødselsdag, og der var ikke prøver på teatret før gennem-spilning om aftenen. Så jeg mødte hende ved teatret (som normalt.. Hihi ;)) Fik givet hende en kæmpe krammer og sagt stort tillykke.

Derefter skulle hun ind og i kostume, paryk og makeup 😉. Det var en mærkelig trist, følelse at være på teatret sidste gang, sidde inde i salen omringet af de mennesker sidste gang. Og vide at jeg kun havde et par timer tilbage med Bodil, meget trist.. Men også en helt fænomenal følelse at kunne kigge tilbage på sådan en uge her! SÅ overvældende, men fantastisk. Jeg har mødt så mange mennesker, mange indtryk, og kendskab, til så kæmpe produktioner og dygtige mennesker. Jeg stod oppe i garderoben med Bodil, og fik givet hende en lille gave, både som tillykke med dagen, men mest af alt som TAK, for en helt unik uge, over al forventning.

Da vi stod ude på gaden og skulle sige farvel kunne jeg ikke holde mine tårer tilbage.. Typisk mig.. Det havde jeg dog ikke set komme overhovedet, men jeg blev simpelthen så rørt over at jeg er blevet så knyttet til en person på blot 5 dage, og at man nu skulle sige farvel til den person, det kunne ingen af os næsten klare... Men vi stod bare der, og holdte hinanden i hænderne, krammede, og snakkede.

Vi skal heldigvis mødes når jeg kommer og ser den endelige forestilling i Aarhus, vi holder kontakten, og skrives ved. Så dejligt. Jeg kommer til at huske den her uge resten af mit liv, den har bekræftet mig i, at det er det her jeg vil.

"Nøglen er at tro på sig selv, og blive ved" Tak for de vise ord Bodil - Det vil jeg huske ❤

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook