Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

FundSelv - Fundingkoncept på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2019


FundSelv - FundSelv - Fundingkoncept på DASK-online

Har du Plus+ profil, skal du læse videre her

Legater/ Fonde
Sponsorater (Virksomheder)
Crowdfunding
Crowdfunding via DASK-online

Skuespillere er i grundreglen et fattigt folkefærd. De jobs der er, kan være få i perioder og så lavtlønnede i andre perioder, at man har svært ved at betale huslejen. Desuden fordre jobbet som skuespiller en konstant dygtiggørelse, som langt hen ad vejen tilmed koster penge. Det er virkeligheden for mange af vores ihærdige ildsjæle her på siden og for mange andre der vælger skuespillervejen… eller som er på vej hen ad denne vej.

I den forbindelse vil vi gerne give en håndsrækning. Ikke i form af penge, men i form af at stille vores platform og vejledning til rådighed til sponsorstøtte samt crowdfunding til dit projekt, såfremt du har en PLUS+ profil på DASK-online.

Vi vil også guide dig i retning af fonde og legater du kan søge, men også sponsorater fra virksomheder. Dette kan være lidt af en mundfuld, men hvis dette er en an dine gener, kan du faktisk søge og få en betragtelig sum. Men det kræver arbejde.

Vi har mange besøgende på DASK-online, på vores facebooksider og igennem vores nyhedsbrev. Dem stiller vi til rådighed helt gratis for at synliggøre dig og/ eller dit projekt, i håb om at dette kan gøre en forskel. Om du finder en personlig sponsor, eller om du crowdfunder.

Vælger du at slå dit fundingprojekt op på siden her, tager vi modsat andre Crowdfundingportaler ikke procenter af din funding og du skal ikke have Fundet det fulde beløb for at få pengene udbetalt. Pengene doneres direkte til dig og dit projekt.

Hvilke projekter kan du søge Funding på?
Søger du penge til et skuespillerkursus, en privatunderviser, en teaterforestilling eller film du selv er ved at producere, din transport dækket til en casting i udlandet… eller måske tilskud til en skuespilleruddannelse mv… så er dette en mulighed.

Hvad skal du gøre?
Kontakt os via mail og pitch dit projekt og vi guider dig i forhold til evt. platforme for legater, eller hvordan du finder en sponsor.

Skal vi slå dit projekt op på DASK skal vi godkende det inden du går videre.

Godkendes dit projekt, giver vi dig info om den videre proces. Du skal dog være klar på at udarbejde en gennearbejdet salgspitch af dig og dit projekt som vi poster på DASK-online og deler på vores FB sider og i vores nyhedsbrev.

Du skal have gennemtænkt, hvad folk for ud af at støtte lige netop dit projekt, uanset om du søger funding her eller andre steder, om det er legater eller virksomhedssponsorater. Hvis du have succes med crowdfunding eller virksomheder fra nogen som ikke kender dig, skal du skabe troværdighed omkring dig og din person og folk skal have noget igen, hvis de støtter dig økonomisk. Eksempelvis at hvis de donere 50 kr. modtager de billet til din teaterforestilling. Og hvad får en virksomhed til gengæld, hvis de støtter dig med 10.000 kr?

Du skal være helt indforstået med, selv at markedsfører din funding. Vi giver dig meget synlighed, men du skal også selv gøre en indsats. Det er ikke os, der giver dig pengene, men platform for synlighed, som er penge værd.

Vi har også et koncept om virksomhedsfunding som vi gerne vil præsentere for dig, her vil det være muligt for dig at skaffe lidt større samlede donationer til dit projekt.

Generelt råd: Vores erfaring med crowdfunding er, at du ikke skal jagte de store beløb. Det kommer ofte til at virke urealistiske. Folk mærker de kan gøre en forskel for dig selv med et mindre beløb, hvis dit beløb er lille. Søger du eksempelvis 50.000 kr. føler en doner der giver 50 kr sig ikke vigtig. Søger du da kun 5000 kr. er en 50er faktisk et synligt skridt på vejen. Folk der støtter dig, vil gerne kunne mærke at de hjælper dig ;-)

Skriv til os og fortæl kort om dit projekt, så tager vi den derfra ;-)


Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook