Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Ting man må indfinde sig med ved filmproduktioner

Deadline inden d. 1. januar 2019


Ting man må indfinde sig med ved filmproduktioner

Har du været med på optagelser på filmproduktioner som statist eller skuespiller, på de helt små, lidt større... store eller helt store produktioner, er der bare ting man må indfinde sig med.

Det er ikke for at være uhøflig, uforstående eller uforskammet, men filmens mål er at få lavet det bedst mulige produkt.

Forudfor en produktion ligger der ofte mange års arbejde som SKAL gå op i en højere enhed når der optages. Man kan ikke gå tilbage og lave tingene om. Driller vejret, er man ramt af sygdom hos skuespillere eller produktionsfolk... ændres der en location mv. har det indflydelse på resten af optagedagen men sikkert også på alle andre optagelser fremadrettet. Alle scener skal laves i udgangspunktet.

Når vi ringer og fortæller om ændringer, ved vi godt at du allerede har taget fri, købt togbillet, arrangeret barnepige mv. Uanset årsagen til ændringerne vil dette være irriterende. Vi som ringer så også helst at vi ikke behøvede at ringe.

Nogle gange når vi end ikke at ringe og det er måske endnu værre. At du møder forgæves på optagelse. Sidder måske og venter og ender med at blive sendt hjem igen.

Man sidder med følelsen af at have spildt sin tid og man kommer nok ikke ligefrem rendende hvis der kaldes dagen efter.

Vi ved det. Håber så bare at oplevelsen er det værd når det så flasker sig som det jo oftest gør ;-)

Mvh
Tommy Duus

Caster/ Koordinator

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook