Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Drømmer du om en skuespillerkarriere? Var du så heldig at lande rollen?

Deadline inden d. 1. januar 2019


Drømmer du om en skuespillerkarriere? Var du så heldig at lande rollen?

Gør du det? Var du det?

Så lige en bitter facebookkommentar og måtte skrive dette...


Ja, se drømmer du, så er du gået helt, helt forkert... for her på DASK-online opfylder vi ikke drømme, men derimod folks ambitioner.

Hvis du er drømmer, skal du spille lotto og håbe på at heldet tilsmiler dig en dag. Denne branche har intet med held at gøre, tværtimod. Alle de der lykkes er skabt af noget ganske specielt... og de har knoklet for det, være målrettet og ambitiøse.

Sjovt nok, har mange en forestilling om at skuespillere kommer fra gaden og gør karriere... Det har man nemlig hørt om at en har gjort en gang.

Men intet er længere fra virkeligheden. Du kommer ikke på landsholdet uden at have trænet i årevis, du vinder ikke medaljer uden at have løbet når det gør ondt, du bliver ikke bedre end de fleste hvis du ikke bliver efter træning og du bliver ikke en del af orkesteret hvis du spiller violin hver dag...

Mange forsøger desværre at sælge denne branche på drømme, og det er et selvmål af en anden verden. Det skader alle dem som lykkes med deres ambition og hver dag kæmper for de jobs der er.

Det er dem vi ser, det er dem der lyser op... og de der ender med jobs. Ikke de der sidder på hænderne og håber på at telefonen ringer

Tak fordi du læste med ;-)

Mvh
Tommy Duus

Caster og Brancherådgiver

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook