Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Teaterscener og rekruttering af skuespillere

Deadline inden d. 1. januar 2019


Teaterscener og rekruttering af skuespillere

Gør det nu smart!

Nu er der snart audition på det lokale teater. De trofaste medlemmer ved det allerede fra årsprogrammet. Der annonceres via lokalpressen, facebook og på formidlingsplatforme som her på DASK-online.

Men alligevel... alligevel bliver ikke alle roller ikke nødvendigvis besat og kvinder kommer til at spille mænd, nogle roller/ tekster omskrevet for at skoen passer... og der bliver afholdt ekstra audition - Men nogle forestillinger aflyses helt?!

Men opslag og auditionannoncering er bare ikke motiverende for den enkelte skuespiller. Ofte spilles forestilligerne i samme periode, og spillerne kan kun være et sted.

Som teaterproducerende skal du ind og konkurrer om de skuespillere der er på markedet. Der skal en helt anden indsats til end at vente på at folk ser jeres plakat og forelsker sig i ideen om at skulle bruge timer og uger på prøver efterfulgt af en masse forestillinger.

Film og teater er to meget forskellige ting, men tiden for mange er ikke nødvendigvis til teateret, men de søger det kortere filmfix, hvor eksponeringen også er en anden.

Teaterfolket kan lære meget af filmfolket i rekrutteringsprocessen.

Tag direkte kontakt til de skuespillere man gerne vil have til audition, ganske som filmskabere invitere til casting. I stedet for kun at lave åbne auditions, så giv plads til de lukkede også... de specialinviterede. De man kæler for.

At få en personlig invitation og en særlig opmærksomhed, er den anerkendelse skuespillere lever af. Ikke lønnen, for den er der sjældent heller ikke i filmens verden.

Teaterproducenter - gør jer til...

Vi har i mange år haft udviklet et teaterregister med skuespillere fra hele landet, som I helt gratis kan anvende, dykke ned i... og kontakte profiler helt personligt.

Det kræver naturligvis en anden indsats... men at lave flere ekstra-auditions eller at aflyse forestillinger giver et helt forkert signal.

Skriv til os, hvis I ønsker adgang til vores arkiv, så ringer vi jer op med mere godt nyt ;-)

Tlf: 2699 3313


Mvh
Tommy Duus

caster og indehaver af DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook