Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Fra CastSelv til færdig spillefilm (Del 5)

Deadline inden d. 1. januar 2019


Fra CastSelv til færdig spillefilm (Del 5)

Vi følger Christian Bøknæs og hans forberedelser og oplevelser i forbindelse med optagelserne til en Norsk spillefilm som han landede direkte via vores CastSelvsystem... Hvis du ikke har fulgt med kan du læse del 1+2+3 og 4 på hjemmesiden KLIK HER ;-)


Snart

At gå fra at have en hovedrolle i en kortfilm hjemme i Danmark, til at have en af hovedrollerne i en spillefilm i udlandet, er mildest talt vildt. Der er ikke blot en lærerig proces, men en rejse gennem alt det du ikke kan forudse og forvente. Jobbet med verdens ”strengeste” og mest specifikke jobsamtale, hvor kun én får jobbet. Du er den vi har ledt efter, du er den rigtige og du får derfor jobbet blandt mange andre. ”Vi flyver dig ind, vi forplejer dig med mad, kost/logi og løn”. Hvordan lever man op til det ?
 
2,5 måned med hårdt karakterarbejde, streng diæt, mange timers læsning og research. Alt dette for at bruge det hele på én gang. På få uger skulle alt den nye viden omsættes til et produkt. Et produkt som snart er færdigt, og som vi snart deler med alle. En film der italesætter menneskers opfattelse af hinanden, samt de kontroverser der opstår mellem venner, familie og fjender. Når man tror man kender hinanden bedst, kan sandheden gøre ondt, måske endda mere end ondt ?.
 
I det nye år har filmen premiere, og mange mennesker arbejder hårdt endnu på projektet. Forventninger der er tårnhøje, fordi alle har gjort deres bedste for at nå i mål. Man har en ide om hvordan projektet udspiller sig, men intet er sikkert. Intensiteten stiger, ventetiden bliver længere, og mavefornemmelser melder sig. En rigtig præ-premiere fornemmelse.

Vi glæder os til at dele oplevelsen med jer. Jeg håber i er nysgerrige, åbne for vores projekt og at i glæder jer. Det gør vi ;-)


Hvis du ikke har fulgt med kan du læse del 1+2+3 og 4 på hjemmesiden KLIK HER ;-)

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook