Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

FundSelv - Støt Anna Christine Bauer (Hovedrollesponsor søges)

Deadline inden d. 1. januar 2019


FundSelv - Støt Anna Christine Bauer (Hovedrollesponsor søges)

Igennem vores FundSelvkoncept søger Plus+ medlem og skuespiller på vores skuespilleruddannelse (DNA) Anna Christine Bauer sin personlige hovedsponsor (virksomhed) til opsætningen af "Jekyll & Hyde" (Odense). Hovedsponsoren vil blandt andet blive nævnt i denne kampagne her på siden og blive annonceret i teaterprogrammet som personlig sponsor for hovedrollen mv.


Sponsorstøtte-oplæg:
 
Hvad sagen drejer sig om:

Sagen er, at jeg, Anna Christine, har fået tilbudt en af hovedrollerne, Emma, i Fjordagerscenens opsætning af ”Jekyll & Hyde”. Forløbet foregår januar-april i Seden, en lille by uden for Odense, men jeg er bosat i København. Derfor er der en del transportudgifter for mig, som jeg nu søger støtte til. Forestillingen spiller fra den 30/3 til den 7/4.
 

Hvem er jeg:

Mit navn er Anna Christine, jeg er 22 år, og jeg bruger rigtig meget tid på teater, sang og dans.
Indtil videre har jeg medvirket i over 22 forestillinger, hvor flere har været med professionelle eller i næsten-professionelle rammer og på højt niveau, så man kan vist roligt sige, at jeg er eliteudøver (så tæt på næsten-professionel, som man kan være inden for denne branche). I de 15 år jeg har dyrket teater, har jeg adskillelige gange stået med hoved- eller biroller, og så har jeg desuden vundet flere sangpriser i landsdækkende sangkonkurrencer for unge.    

Se Annas Plus+ profil: KLIK HER
 

Hvad I får ud af at støtte mig:

Promovering:
Jeg har på nuværende tidspunkt over 1000 venner/følgere på min Facebook-profil (og flere kommer hele tiden til), hvor jeg naturligvis vil reklamere for jer, hvis I støtter mig.
Derudover vil jeg også reklamere på min DASK (Dansk Skuespiller Katalog)-profil, som jeg hver uge linker til ved adskillelige jobansøgninger, og hvor alle har adgang til at se min profil.
 
Personlig tak:
Desuden vil jeg meget gerne lave og sende en video med en personlig tak fra mig og tilbyde at komme og give en intimkoncert. Og naturligvis give billetter til forestillingen.


Fra DASK-online
Den sponserende virksomhed vil her på siden blive nævnt ved navn, og der vil blive linket til virksomhedens hjemmeside og evt. sociale medier hvis dette ønskes.

Når hovedsponsoren er fundet, vil dette opslag blive justeret i sin ordlyd og billedet i toppen erstattet med virksomhedens logo. Herfra vil oplægget her fungere til at være Crowdfundingportal for Anna, hvor vores mange brugere personligt kan støtte Anna og derved give sponsoren synlighed.

Crowdfundingprojektet vil blive eksponeret via hjemmesiden, som besøges af ca. 3000 hver dag, via nyhedsbrevet som udsendes til knap 50.000 modtagere, heriblandt vores 26.000 profiler på siden.

Projektet her vil fremadrettet også blive eksponeret som eksempel for fremtidige sponsorer og som inspiration til at andre kan benytte denne kanal til at søge funding.

Sponsorer vil blive synlige her på siden med det samme, med navn, link og beløbstørrelse hvis dette ønskes

Kontakt
Ønsker du/ I som virksomhed at høre nærmere kontakt Anna direkte på tlf: 3026 6838

Eller DASK-online på tlf: 2699 3313Mvh
Tommy Duus

Caster & Indehaver af DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook