Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Hvad er DASK og hvad er DASK ikke!

Deadline inden d. 1. januar 2019


Hvad er DASK og hvad er DASK ikke!

Mange er forvirrede, fordi de sammenligner os med andre på forkert grundlag. Det kan vi godt forstå, for det kan godt være svært at finde hoved og hale i hvis man ikke har indsigt i hvordan det foregår på den anden side af bordet. Derfor dette skriv.

Hvad er DASK?
DASK er et såkaldt kombinationsbureau. Dvs. vi kombinere flere bureautyper under samme tag, men er ikke rendyrket det ene mere end det andet.

I vores tilfælde er vi et castingbureau der varetager casting af skuespillere til fiktionsrelaterede opgaver, som kortfilm, reklamefilm, spillefilm og Tv-serie (overordnedde genre for fiktion) Mange af vores opgaver caster vi via vores CastSelvsystem (Over hele landet)

Læs mere: KLIK HER

Vi er desuden et statistbureau, fordi vi også selv koordinere statister til en lang række produktioner som du ikke finder andre steder eller på andre platforme end hos os. (Over hele landet)

Læs mere: KLIK HER

Vi er et formidlingsbureau, fordi en del af vores platform formidler andres job indenfor fiktion. (Og teater/ performance)(over hele landet)

Vi formidler ikke hvad som helst, og er kritiske med vores formidling. Du vil derfor sagtens kunne finde opslag på facebook og på andre formidlingsplatforme som vi aldrig ville røre med en ildtang. Oftest pga. af løn- og kontraktvilkår er kritisable.

Læs mere: KLIK HER

Hvem er vores kunder?
Vores kunder er castere, statistkoordinatorer, filminstruktører, reklamebureauer, Eventfolk, Film- og mediestuderende, teaterscener og virksomheder

Hvem er vores medlemmer?
Vores medlemmer/ bruger er IKKE nødvendigvis uddannede skuespillere. Under 1% af vores medlemmer har en skuespillermæssig baggrund (altså, 3 årig uddannelse)

Vores medlemmer/ brugere er ganske almindelige mennesker med arbejde, studie og skolegang som ønsker oplevelser, eller som har ambitioner om at tage skridtet videre op ad karrierestigen.


Hvad er DASK ikke?
Vi finder ikke medvirkende til tv-programmer, reality eller publikummer. (Kun fiktion) Vores niche er absolut heller ikke sangere, locations eller dyr.

Vi er ikke et modelbureau - Dog forekommer der undtagelser hvor der findes typemodeller.

Vi sælger IKKE drømme. Vi er IKKE en drømmefabrik. Vi er realister og vejleder dig på rette vej i livet også hvis det ikke er skuespillervejen.

Opsøg generel viden om DASK og branchen ved at logge på din profil og læse vores mange andre indlæg under "Viden om"


Mvh
Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook