Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Tilmeld dig vores Teater- og MusicalArkiv 2018 (Hovedstadsområdet)(GRATIS)

Deadline inden d. 1. januar 2019


Tilmeld dig vores Teater- og MusicalArkiv 2018 (Hovedstadsområdet)(GRATIS)

Kender du en teaterscene der skal gøre brug af dette værktøj! Gratis!!? (Læs mere her)

Vi er i de senere år, begyndt at lukke teaterproducerende indenfor i vores store skuespiller- og statistdatabase, som ellers har været forbeholdt de filmproducerende.

2018 er igen året, hvor vi giver den fuld skrue og håber at endnu flere teaterscener vil benytte sig af denne mulighed.

Formålet med vores arkiv er, at teaterscener kan være opsøgende på nye talenter fra lokalområdet, inden... men også efter deres officielle auditions.

Vi ser i stigende grad at teaterscener laver flere ekstra auditions fordi der ikke kommer "nok" til deres optagelsesprøver. (Oftest mangler der mænd)

Årsagen, skal findes i, at der findes mange tilbud, men også at folk ikke selv er opsøgende. Her giver vi teaterscenerne mulighed for at være opsøgende på dig! Ganske som filmproducerende i 90% af tilfældet selv er opsøgende på deres skuespillere når de caster til deres film

Hvis du tilmelder dig via din profil, kan de invitere dig ganske personligt inden optagelsesprøven, eller efter den officielle audition er slut... Hvis de "rigtige" ikke er dukket op... og det sker oftere og oftere??

Som noget helt nyt, sender vi dig også en SMS når der er audition i dit område.

Vi har tidligere anvendt vores CastSelvsystem til denne rekrutteringsform, men den er ikke blevet anvendt, hvorfor vi piller den af igen.

Vi har store ambitioner med denne del af vores koncept. Alt du skal gøre som skuespiller er at tilmelde dig via din profil... Hvor du kan tilmelde dig de områder af landet, som kunne være interessante for dig, hvis du ikke er udfordret grundet afstand.

Repræsenterer du en teaterscene skriv os en mail til: info (@) dask-online.dk og vi guider dig/ jer til hvordan man gør brug af dette fantastiske værktøj udviklet af DASK-online for brugere af DASK-online, helt gratis!

Ønsker du at tilmelde dig vores arkiver som skuespiller, skal du blot oprette en gratis profil herfra siden, finde opslaget under "Auditions" ved din profil og tilmelde dig som anvist.


Mvh

Tommy Duus

Caster og konceptudvikler

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook