Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Historier fra virkeligheden/ Tiden efter Bodil

Deadline inden d. 1. januar 2019


Historier fra virkeligheden/ Tiden efter Bodil

Måske fulgte du med da Andrea hver dag postede sine oplevelser direkte her på DASK-online, da hun var i praktik ved idolet "Bodil Jørgensen". Oplevelser som du stadig kan genlæse herfra siden. Det skal i sammen vending siges at Andreas oplevelser var de mest besøgte i 2017... og det siger ikke så lidt. Vi bringer her Andreas ord, efter tiden med Bodil ;-)

Et ubeskriveligt eventyr - En overvældende oplevelse - En af de vildeste uger i mit liv, der var slut inden jeg nåede at se mig om.

Sådan vil jeg beskrive min praktik uge med Bodil Jørgensen. Jeg har aldrig i mit “lange” liv, oplevet noget så ubeskriveligt vidunderligt og livsbekræftende - som den uge. Det var den vildeste drøm, der gik i opfyldelse.

Og nu sidder jeg her, mange, mange, mange oplevelser rigere, 10 måneder senere. For sådan er det jo med tid - den går simpelthen så stærkt, og hvis man laver noget man elsker, og for det meste har travlt, så går tiden så hurtig, at man næsten ikke når at opfatte hvor den blev af. Det er ihvertfald min oplevelse.

10 måneder virker som en evighed siden, især fordi det føles som om at det var igår. Men når jeg tænker over alle de oplevelser og erfaringer jeg har opnået siden, så giver det pludselig mening.

I de sidste mange år, har jeg været helt afklaret med at jeg skal være skuespiller. Det ved jeg, og det skal jeg. Men alligevel var det som om at ugen med Bodil, gjorde noget helt specielt ved mig - fortalte mig noget.

Udover at jeg igen blev fuldt ud bekræftet i, at det er den verden jeg hører til i og den vej jeg skal gå - så var det som om, at det hele blev til virkelighed. Den uge fortalte mig, at min karriere ligger lige på den anden side af hjørnet - eller på den anden side af de næste 10 hjørner - hvis bare jeg bliver ved. Ja, det er en kamp og det er svært - MEN, det er ikke umuligt!

Jeg følte jeg var kommet hjem - jeg var mellem de rigtige mennesker der var ligesom mig - de lavede det jeg elskede og var der hvor jeg elskede at være.
Kunne det blive meget bedre ?

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at den uge gav mig et ordentligt boost på selvsikkerhedsbarometer. På min første dag med Bodil, var jeg bl.a. lige netop gået igang med DNA/Den Nye Autodidakte Skuespiller Uddannelse v/DASK.
(Kan stærkt anbefales).
Og den har jeg faktisk lige gennemført, her i denne uge. Hvem havde troet at jeg kunne gøre det som 16 årig ?

Men det kunne lade sig gøre - for alt kan lade sig gøre, hvis man bliver ved med at kæmpe. Det har jeg lært.

Jeg startede her efter sommerferien på en kreativ efterskole hvor jeg går på filmskuespil linjen. Jeg laver en masse film, spiller teater - og er omgivet af en masse kreative tosser, ligesom mig selv. Det er fantastisk.

Jeg står netop nu, og skal til at vælge hvad jeg skal efter sommerferien, hvor jeg stærkt regner med, at skulle begynde på “HF Stage” - en teaterkombineret HF ungdomsuddannelse, i Aarhus.

Så man kan ikke sige at tingene står stille her efter, tværtimod føler jeg mig lykkeligere end nogensinde. Der sker så mange spændende ting - jeg møder så mange spændende mennesker, både i skuespillerverdenen, DNA, og på efterskolen.

Jeg ville ønske jeg igen, kunne takke Bodil tusinde gange for muligheden, for det har virkelig givet mig meget!

- A Dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work.

Mange kærlige hilsner og knus fra den måske lidt tossede 16 årige.... 😉

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook