Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Historier fra virkeligheden/ Emma Marott - Talenter der vokser

Deadline inden d. 1. januar 2019


Historier fra virkeligheden/ Emma Marott - Talenter der vokser

Her på DASK-online, har vi masser af talenter, men nogle er vi bare nødsaget til at fremhæve. Emma Marott er en af dem, som er gjort af noget helt særligt. Hun har været hos os i årevis, men vi bemærkede hende først rigtigt da hun gik på vores Online Filmskuespillerskole. Her vidste vi, at vi havde fat i noget ganske særligt. Læs Emmas helt egne ord og hendes historie, som vi følger op på om nogle år ;-)

Jeg har altid deltaget aktivt i samtlige skoleopsætninger, da jeg gik i folkeskole, og jeg tror, at det var her min interesse for skuespil startede.
Af samme årsag tilmeldte min mor mig en castingside, da jeg var omkring 9 år gammel, og der gik ikke længe, før vi blev kontaktet angående en lille rolle i en kortfilm kaldet ”Lauritz’ ører” fra filmskolen. ”Lauritz’ ører” (2008) skulle vise sig at få stor indflydelse for min fremadrettede færden. Jeg var via skuespillere på settet til ”Lauritz’ ører” blevet anbefalet til Dronning Magrethes projekt ”De vilde Svaner” (2009) og blev også her indkaldt til casting og fik rollen som den unge prinsesse Elisa.

Løbende holdt vi os orienteret mht. diverse castings, og alt hvad der passede på min beskrivelse, ansøgte jeg. Det resulterede i et voksende netværk, hvor jeg kom i kartoteket hos diverse castere samt gennemgik et online skuespillerkursus igennem DASK (ca. 2012/2013), hvor jeg fik god kritik og nogle gode redskaber, jeg kunne bruge fremadrettet.

I 2011 blev min far ringet op af casteren på ”De vilde svaner”, som fortalte ham, at jeg havde fået rollen som Zora Lorck i TV2s ”Den som dræber – Utopia”. En oplevelse som kun gav mig endnu mere blod på tanden, og jeg medvirkede efterfølgende i en række mindre kortfilm.

Jeg gik ud af 9.kl. i 2014 og for mig var der ingen tvivl om, at jeg skulle fortsætte min skolegang på Allerød Gymnasium på den kunstneriske linje med musik, drama og engelsk som linjefag, hvor jeg fik lov til at afprøve teaterskuespil gennem dramaundervisningen. Dette åbnede skuespillerverdenen yderligere for mig, da jeg tidligere primært kun var interesseret i at spille med i film.

Jeg begyndte derfor her at lege med tanken om at søge ind på skuespillerskolen, når jeg blev færdig med gymnasiet. I løbet af min gymnasietid er det blevet til en rolle som Sasja i ”Rita – sæson 3” (2015) samt en birolle i TV2s julekalender ”Juleønsket” (2015).

Derudover gik jeg til et hav af castings såsom ”Kollektivet”, ”Håbet” og ”En-to-tre-NU!”. Jeg fik ikke alle disse roller, men jeg kom ofte til de sidste runder, og selvom jeg ikke fik rollen, blev mit netværk udvidet og jeg holdt mit skuespil ved lige. I mine øjne er et afslag derfor ikke et nederlag. Jeg vælger derimod at se på det som at jeg er blevet en erfaring og nye forbindelser og oplevelser rigere.

Da jeg blev færdig med gymnasiet troede jeg at jeg skulle læse matematik på universitetet og begyndte derfor at læse matematik op på A-niveau. Men i løbet af sommerferien skete der en masse ting i mit liv, og jeg fandt ud af at det eneste jeg i virkeligheden havde lyst til at lave var at spille skuespil. Jeg droppede derfor ud af matematikundervisningen og besluttede mig for at søge ind på skuespillerskolen lige så snart de åbnede for tilmelding. I september fik jeg desuden en lille rolle i Netflix-serien ”The Rain”, der kommer til efteråret 2018. Selvom det var en meget lille rolle og at vi kun var på optagelser én dag, så blev jeg bekræftet i at det var den her vej jeg ville gå og jeg kunne mærke at jeg ville fortryde det engang når jeg blev gammel hvis jeg ikke i det mindste forsøgte at give det en chance. Jeg gik fortsat til en masse castings, og i November fik jeg en rolle i serien ”Friheden” som får premiere på Viaplay i efteråret 2018, hvor jeg spiller datteren Esther.

Da jeg nu havde fast arbejde indtil maj 2018, valgte jeg at vente med at søge ind på skuespillerskolen.

For mig at se var det vigtigere at fokusere på ”Friheden” og samtidig står jeg også med 2 nye projekter, der også skal optages i 2018, som jeg selvfølgelig håber på at få.

Jeg er derfor så heldig at være beskæftiget med en masse spændende projekter, hvilket betød at jeg ikke ville have tid til at koncentrere mig om optagelsesprøverne. Derudover er jeg stadig meget ung og skuespillerskolen løber jo ingen vegne. Jeg tror tværtimod kun det er en fordel at jeg får en masse praktisk erfaring inden jeg vælger at søge ind.

Jeg er af ”førstehåndsindtryk” nok en lidt stille/genert pige, og der er mange der sætter spørgsmålstegn til min passion for skuespiller-delen af samme årsag, men jeg elsker at udfordre mig selv på den måde, og af årsager, som jeg ikke kan beskrive, så føler jeg mig aller mest lykkelig, når jeg står på en scene eller foran et kamera. Jeg elsker at være med til at fortælle en historie og ”se verden gennem andre øjne”, og lige nu er der intet andet, der giver mig den samme følelse som at spille skuespil.

Emma M


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook