Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

De inddirekte jobs, hvad er det?

Deadline inden d. 1. januar 2019


De inddirekte jobs, hvad er det?

Som du sikkert og forhåbentlig har bemærket, er vi ikke "bare" formidlere af skuespiller- og statistjobs til fiktion og teater, men caster også selv og koordinere statister.

Vi er faktisk de eneste i DK der har alle kasketter på (Kombinationsbureau)

I 2017, castede vi til en lang række projekter. I overvejende grad reklame- og spillefilm. Det giver ikke nødvendigvis mange jobs i den anden ende, fordi der kun er en der lander rollen?!

Statistopgaver er en hel anden sag. Her landes der masser af roller. Vi skønner, at have skaffet mellem 8-9000 jobs i 2017 alene at dømme ud fra dem vi selv har fundet, samt de jobs vi har været eneformidler af. Dvs. jobs og opslag som KUN har været på vores side. Direkte jobs fra vores platform.

Men så er der også en anden type jobs, som inddirekte også er skabt af os. Man kan ikke måle dem, fordi vi aner ikke hvor mange der er skabt ad denne vej. Vi ved de er der og de er der i meget stor stil.

Hvad er et inddirekte job?

Hver gang vi formidler en kontakt til en skuespiller eller en statist fra vores database, giver vi dine kontaktoplysninger videre til 3. part.

Kontaktes du igen ved senere lejlighed af denne 3. part vedr. en anden opgave, er denne opgave kommet fra os "inddirekte". Vi formidlede den første kontakt. I dette tilfælde ville det være et job i 2. led...

Men der kan være mange flere led til de næste inddirekte jobs...

Eksempel: Vi formidler kontakt til en casting på en kortfilm. Du kommer til casting og lander rollen. Ved castingen er der en der caster, en instruktør og en fotograf, som alle laver film igen. De har alle mulighed for at kontakte dig igen med henblik på et nyt job. På optagelserne møder du andre produktionsfolk, som også har samme mulighed.

De skal jo ikke kontakte os, for at få dine info. Dem har de jo allerede.

Det samme er gældende for statistkoordinatorer.

Det kaldes netværk/ eller fletværk

Vores formidling kan altså starte en lavine for dig. Men du skal hele tiden have i mente, at de der søger i vores database ikke kender dig. Kender de dig, ville de jo bare kontakte dig direkte.

Men fordi vi selv caster og koordinere, skaber vi jobs til dig i alle led ;-)

Tak fordi du er her og læser med ;-)

Mvh
Tommy Duus

Caster/ DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook