Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Så meget afslører din profil om dig

Deadline inden d. 1. januar 2019


Så meget afslører din profil om dig

Om din profil er Gratis, Udvidet eller Plus+... Så har de alle samme funktion, at præsentere dig for nogen der ikke kender dig... IKKE kender dig!

Din profil er vores førstehåndsindtryk af dig. Vi kender dig ikke, vi ved ikke hvor dygtig du er eller om det hele er spil for galleriet?!

Men et er sikkert, der gemmer sig mange informationer om dig ved din profil helt uden at du tænker over det.

Det er nemlig ret tydeligt, hvor erfaren du rent faktisk er i CV skrivning og det afslører på den anden side lidt om dit niveau. Hvis dit CV derimod viser niveau, men ikke er veldisponeret og læsevenlig, viser det os, at du ikke tager det helt alvorligt og forsøger at sætte dig ind i tingene.

Vi har masser af vejledninger, og der findes endnu flere ved simple googlesøgninger. Men du skal læse dem, studere dem og rette ind.

Rette ind efter formen, aldrig indholdet. Folk der finder standardansøgninger på nettet, og skifter et ord ud hist og pist får heller ikke jobbet. Der er skabeloner til form, ikke til indhold.

Det tager din tid, hvis du vil have at andre skal give dig tid.

Kig på din profil, ville du ringe til dig selv?

Ambitionsfeltet er det vigtigste felt at få udfyldt med hjertet. Tro mig, man kan mærke når det er udfyldt med oprigtighed og vi kan mærke og se hvem der ikke bare gerne vil være skuespillere, men hvem der også er det... af sind.

Råd: Kig på nogle profiler, og se om der er nogen du mærker bedre end andre. Nogen du føler du kender, bare ved at have læst deres profil og set deres billeder...

Ja, det er utroligt hvor lidt der skal til. Men det er ikke let?! Er der nogen der har fortalt dig det?

Start med at få helt styr på dine profilbilleder, er der ikke styr på dem klikker man sig aldrig ind på din profil og et opkald er langt, langt væk.

Tag det seriøst og alle andre tager dig seriøst

Mvh
Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder DNA


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook