Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere i virksomheden, Lønnet/ Hele landet

Deadline inden d. 1. januar 2019


Skuespillere i virksomheden, Lønnet/ Hele landet

Kun på DASK-online

Vi giver nu virksomheder over hele landet mulighed for at booke skuespillere til lidt anderledes opgaver end man ellers skulle forstille sig.

Når virksomheder hyrer skuespillere er det ofte forbundet med reklamefilm, fotoopgaver eller anden markedsføring, mm. vi taler om teambuilding eller underholdning til julefrokosten eller virksomhedsarrangementer.

Den nye mulighed/ De anderledes jobs
Langt de fleste virksomheder ser ikke mulighederne ved at anvende skuespillere som et led i interne træningsprocesser af medarbejdere og med hensyn til rekruttering eller træning af virksomhedsledere i de svære samtaler med medarbejdere.

Vi har ved flere lejligheder haft stor succes med at booke vores skuespillere ud til virksomheder, hvor de får rollen skræddersyet. Hver virksomhed sit behov.

Kunne du tænke dig at stå til rådighed for virksomheder, som vil øve ansættelsessamtaler, MUS samtaler, svære samtaler med medarbejdere eller andet, skal du tilmelde dig dette opslag ved din profil.

Virksomhederne får fri adgang til din profil når du har tilmeldt dig og kan kontakte dig direkte og aftale nærmere. Alle aftaler skal lønnes kontant med timeløn som du aftaler med virksomheden og virksomheden skal også dække dine udgifter i forbindelser med jobbet.

Kender du til en virksomhed, eller arbejder du selv i en med dette behov, henvend jer via mailen i første omgang

Ansøg opslaget via din profil


Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook