Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Kort&Godt - Reklamefilm i 7. a

Deadline inden d. 1. januar 2019


Kort&Godt - Reklamefilm i 7. a

På Bakkeskolen i 7.a, har vi over en længere periode arbejdet med reklamefilm. Forløbet har varet i ca. 3 uger. Vi har lært en masse om reklamefilm, og til sidst lavet vores egen.

Opstarten
Hele processen startede ud med at vi skulle se en masse reklamefilm, for at se hvordan en reklamefilm er. Vi skulle specielt lægge mærke til udtrykket i reklamen, altså hvad reklamen ville sælge, lyden, lyset, stemningen, farver, modtagere og afsendere. Det gjorde at vi fik et nemmere billede af, hvordan vi selv kunne lave en reklamefilm.

Klassen blev delt op i 6-7 grupper, hvor vi så skulle undersøge forskellige virksomheders hjemmesider. Ud fra hjemmesiderne skulle vi lave en reklamefilm.
Så fremlagde vi alle vores ideer for hinanden

Optagelse
Så blev det tid til at vi selv skulle lave vores egen reklamefilm. Da vi skulle i gang med at finde ideer til vores reklamefilm, var det svært at komme i gang, fordi vi ikke havde de samme ressourcer som dem der normalt laver reklamefilm. Vi blev nødt til at tænke ud af boksen, også fordi at de forskellige virksomheder havde nogle krav til filmen, f.eks. krav der omhandlede logo, hjemmeside og produkter
De fleste grupper begyndte så småt at komme godt i gang med at filme. Vi var mange forskellige steder henne. Nogle var på skolen, andre ved virksomhederne eller hjemme.
Vi er alle sammen gået igennem meget forskellige processer, men vi har alle opnået det samme

Mål
Der var mange mål med forløbet. Bl.a. at lære om reklamefilm, tage ansvar når vi får lov til at filme uden for skolens område og tænke ud af boksen på en ny og kreativ måde.

Virksomheder:
Kiropraktisk Klinik
Seest bageri
Vang O. Electric
MT Byg
TopAutolak
MyreExpressen
Oddershede Akupunktur
Trolden Bryghus

”Eleverne skulle lære noget om analyse, fortolkning og produktion af reklamefilm.”

-  Klasselærer
Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook