Har du set vores mange kursustilbud?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 


Skuespillerkatalog: MedlemID GP38596Navn: Mathias Leolnar

Alder:

24 år

By:

Varde

Stilling:

Øjenfarve:

Blå

Hårfarve:

Brun

Højde:

190 cm

Vægt:

102 kg

Website: klik her
Opdateret d. 24. september 2018

Kontakt profilen direkte her: 22535714
(Oplys ved henvendelse at du har telefonnummeret fra DASK)


Ambitioner

Jeg har ambitioner om at spille teater, om at stå i rampelyset, eller se mig selv på det store lærred. Men det jeg virkelig gerne vil er at få folk til at grine, til at græde, så kort sagt at få folk til føle noget. Desuden har jeg stærke ambitioner om at udvikle mig som skuespiller.
Jeg går altid 110% ind i en opgave, og følger den altid helt til dørs. Jeg søger altid at gøre mit arbejde til 100% tilfredshed hos arbejdsgiveren.


TV/Film

Hvis muligheden kommer springer jeg gerne til. Jeg arbejder med krum hals, og vil selvfølgelig give alt hvad jeg har for at løse den opgaver der skal løses. Det er ikke noget jeg har prøvet før, så som udgangspunkt og da jeg ikke har noget der modsiger det er det selvfølgelig noget jeg kan, ellers er jeg klar til at lærer alt hvad jeg kan lærer.


Drama/Teater

Jeg nyder at spille teater. Jeg nyder at mennesker der ser noget jeg er med i har fået en oplevelse og går fra teateret, eller hvor man nu spiller og er bevægede.
Jeg har spillet en del amatørteater og har arbejdet en del med at bruge drama i forbindelse med undervisning, bl.a. gennem forum teater. Desuden har eg arbejdet med improvisationsteater, og en smule med fysisk ekspressivt teater.
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook