Har du set vores mange kursustilbud?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 


Skuespillerkatalog: MedlemID GP40165Navn: Ditte Raarup

Alder:

16 år

By:

Lunderskov

Stilling:

Skoleelev

Øjenfarve:

Blå

Hårfarve:

Brun

Højde:

157 cm

Vægt:

60 kg

Opdateret d. 26. oktober 2018

Kontakt profilen direkte her: 50594776
(Oplys ved henvendelse at du har telefonnummeret fra DASK)


Ambitioner

Jeg går i 9 klasse på Vonsild Skole. Jeg elsker at spille teater fordi der kan jeg få lov til at være mig selv, ligesiden jeg begyndet at gå til drama har det været mit fristed.

Jeg kan godt lide at få noget udfordring, når jeg får en rolle går jeg 100 procent ind i rollen. Og vil gør alt for at leve op til at i har valgt mig til den rolle.

Jeg har gået til teater i ca. 6 år på dramaskolen Dorothea. Jeg tager også en net uddannelse som hedder DNA som er Den Nye Autodidakte, hvor man får nogle opgaver som man skal lave hver dag.

Suset man får når man står på en scene eller foran et kamera er nok en af de ting jeg bedste kan lide ved at spille skuespil.

Min plan efter folkeskolen er at jeg skal på Oure efterskole, hvor jeg håber på at bliv bedre til skuespil. Efter mit år på Oure vil jeg gerne uddanne mig som skuespiller og dygtiggøre mig inden for branchen. Og både spille med tv-serier, film og spille teater

Jeg er altid klar til at tag alle mulig steder hen i Danmark for at komme på optagelser eller til castings. Min familie bakker mig op i det jeg laver og kører mig rundet til de foreskellige ting der nu kan komme om det så er en audition eller optagelser så kører de mig gerne rundt.TV/Film

Kidnapning af Bjarne Reuter: Statist bliver udgivet den 13-07-2017
Kidnapning blev lavet på film første gang 1982, filmen handler om at Bertrams onkel planlægger at kidnappe en rig dreng til et karneval.

Så længe jeg lever: Statist som kirkegænger bliver udgivet 08-03-2018
Filmen handler om John Mogensens liv fra han var barn til han dør. John Mogensen er en kendt sanger.Drama/Teater

Sommerferien 2017
Jeg var på sommerkursus i en uge på Oure efterskole og højskole, hvor jeg lærte en masse om teknikker og øvelser. Det var en kæmpe opleves for livet.

Hovedrollen i pjæk krudt ren kagemand i 2015 (dronning Dorotheas teaterskole)
Teaterstykket handler om 4 elever som vælger at pjække fra skole, de hører at der er nogle drenge som vil brænde skolen ned så det vælger de at sætte en stopper for

Vinnies vindere: Jeg spillede Vinnie som er hovedrollen, i 2016 (dronning Dorotheas teaterskole)
Vinnies vindere handler om Vinnie som er chef for et booking bureau og mangler en ny stjerne efter hun har fyret hende den gamle stjerne. Så derfor laver hun en audition, men der er kun en der kan bruges, men det viser sig at Vinnie ikke kan styrer hende.

Frode og alle de andre rødder: Jeg spillede Radioreporter/skoleelev, i 2016 - Efterårsferien (Dronning Dorothea)
Frode og alle de andre rødder handler om Frode som skal starte i skole og får nogle nye venner, men der sker en masse mærkelig ting for Hr. storm. Hr. Storms ting forsvinder så Frode og alle de andre rødder vil hjælpe ham med at fange tyven.

Peter Pan: Jeg spillede Kaptajn Klo og hr. darling, i 2017 (dronning Dorotheas teaterskole)
Peter Pan handler om Peter Pan som gerne vil have Wendy med hjem til skatteøen, hvor de glemte drenge venter på at hør historien om Askepot færdig. Wendy og John og Michael flyver med til skatteøen, hvor der venter spændende eventyr med sørøver og indianer.

Otto er et næsehorn: Jeg spillede Fru. Topper i 2017 - Efterårsferien (Dronning Dorothea)
Otto er et næsehorn handler om at Topper finder en blyant, som er magisk. Når han skriver noget på muren forsvinder det igen. Så Topper og hans ven Viggo beslutter sig for at tegne et næsehorn på Topper's væg i stuen, men næsehornet forsvinder ikke det blive levende. I mens alt dette sker er Topper forelsket i Sille, men Sille kan ikke lide ham som kæreste. Fru. Topper ved ikke noget om alt det der sker der hjemme hun har mere travlt med at sælge fisk.

SoMe og mig: Jeg har været med til at skrive et stykke, som skal fremvises i Kolding her til efteråret, men da jeg tager på efterskole, kan jeg ikke være med til at fremvise det. For mig har det været en udfordret opgave, men jeg har synes det var rigtigt sjovt at prøve, for så har man en indflydelse på det man skal vise for folk.
Stykket handler om en pige, som bliver ved med at miste venner på Facebook og det forstår hun ikke rigtigt. Lige pludselige høre pigen en stemme og hun finder ud af det er App, som ville vise hende hvorfor hun mister venner.


Sang/Dans

Gået til dans 3 år ved Birgit Husted

Sunget et år i kirkekor i Vonsild kirke


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook