Arkiverede opslag

25 års JUBIIILÆUM med DASK - Se tilbud fra din profil ;-)

To mandlige skuespillere søges til hovedroller i forbindelse med penneprøve (ULØNNET)


dask nyhed

To mandlige skuespillere søges til hovedroller i forbindelse med penneprøve (ULØNNET)

Deadline inden d. 14. marts 2024

I forbindelse med med vores studie, leder min studiegruppe og jeg med lys og lygte, efter nogle skuespillere og statister til en kort produktion til vores ‘medieproduktions’-kursus. Det er altså ikke en seriøs eller professionel kortfilm, men blot en enkelt scene?

Vi leder ikke nødvendigvis udelukkende efter folk med en god del erfaring, da det er interessen for projektet der har noget at sige for os??
Så hvis du gerne vil prøve kræfter med noget skuespil, samtidig med at du automatisk hjælper mig og min dejlige studiegruppe, så er det her måske lige noget for dig!?
Stillingen er ULØNNET, men vi giver selvfølgelig gerne en bid mad og noget at drikke på optagedagen??

Forhistorien til vores manus:
Bo og Jes er lejemordere og venner, men Bo har dummet sig. På et job kom han til at skyde og dræbe en lille dreng. Nu er Bo og Jes - af deres chef Harry - blevet sendt til Odense. Tilsyneladende for at holde lav profil.
Bo hader Odense og har dårlig samvittighed over at have skudt den lille dreng. Jes får et opkald af sin chef Harry, der beordrer ham til at dræbe Bo (pga. hans fejltagelse med den lille dreng). Jes er imod det, men da Harry truer ham med at dræbe både ham og Bo, accepterer Jes til sidst. Bo er samtidig i dyb krise, over hvad han har gjort, og han vandrer rundt i Odense uden at kunne komme sig over det. Vi kommer ind i scenen, hvor Jes har fundet Bo siddende ved en bænk i en park. Jes gør sig klar til at likvidere sin ven.

Hvis du kan se dig selv i en af de følgende roller, så er vores mail altid åben!?
I mailen forventer vi, at der vedlægges:
Et billede af dig
Din alder
Eventuelt erfaring

Jes:
Mand
I aldersgruppen 30-50

Bo:
Mand
I aldersgruppen 25-35

Mor/far:
Køn er ikke relevant
I aldersgruppen 30+

Barn:
Køn er ikke relevant
I aldersgruppen 6-13

Optagelserne forventes at foregå på torsdag, den 14. Marts i Odense (præcis lokation vil blive oplyst hurtigst muligt), men fleksibilitet er ikke udelukket fra vores side. Tidsrummet vil være mellem 8-18, og vi har en forventning om et hurtigt møde før optagedagen også, udelukkende for at møde jer, og at få styr på de sidste detaljer.
Dette kan sagtens foregå over telefonen/teams/zoom eller hvad end der er tilgængeligt for jer?



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


257 Sidevisninger