Producent

Er du producent?

Er du producent? Dvs. producerer du fiktionsrelaterede film- og videopgaver, eller teater og performance, på alle niveauer i hele landet? Så har du med DASK-online din perfekte samarbejdspartner.

Vi har det hele og vi er over hele landet og har erfaringer med alle typer opgaver siden 1999. (Se vores IMDB profil i menuen)

Vi garanterer at komme i mål med at finde dit cast og/ eller dine statister.

Ønsker I skuespillere til jeres projekt, skal I have adgang til vores skuespillerdatabase (Ring) (Opslag egner sig ikke til at finde skuespillere)

Ønsker I, at vi skal caste jeres skuespillere, har vi udviklet et genialt værktøj som vi har anvendt siden 2012. Værktøjet hedder CastSelv, og vi kan caste i hundredvis på ganske få dage. Effektiv, moderne casting… simpelthen.

Ønsker I statister/ ensemble til jeres produktion, er opslag en oplagt mulighed. Samarbejder I med os, garantere vi at finde hvad I skal bruge og vi sender kun gode folk på opgaven.

Ønsker I en statistkoordinator til jeres produktion, har vi gennem årene udviklet et smart og ukompliceret koncept, som garantere ordnede forhold for jer, os og vores statister.

Vi kan finde dele, eller det hele af hvad I søger. Prisen taler vi om. Alle projekter og behov er forskellige.

Ring 2699 3313 eller send en mail til info@dask-online.dk

Mvh
Tommy Duus
Caster/ Statistkoordinator