Arkiverede opslag

7-9 årig pige søges til international kortfilm med optagelse i München/ Tyskland


dask nyhed

7-9 årig pige søges til international kortfilm med optagelse i München/ Tyskland

Deadline inden d. 1. februar 2024

7-9 årig pige søges til international kortfilm med optagelse i München/ Tyskland

Til en tredjeårs film fra den internationalt anerkendte filmskole University of film and television munich er vi på udkig efter en pige der kan spille hovedrollens datter.

Rollen “Ello” er en livlig og sød 8 årig. Da filmen handler om den dansk tyske oplevelse og foregår i München, er vi også på udkig efter børn der taler begge sprog, dette er dog ikke et must og det er også fint hvis hun kun kan dansk.

Filmen bliver optaget i München i ca. 8 dage i midten af marts 2024.

Da det er et studenterprojekt er det desvœrre ulønnet, men vi betaler selvfølgelig for rejsen og for logi.

Synopsis:
2007 i München: Anna, en ung, ukonventionel dansker, forsøger at få fodfæste som musiker, kort før hun afslutter sin uddannelse i mediekunst. Hendes lige så ukonventionelle barn Ello (7-8) bor hos sin far og hans nye kone Vera i de borgerlige forstæder, hvor hun øver tuba udendørs for ikke at forstyrre den nyfødte.

Weekenderne er eventyr, som hun tilbringer med sin mor i byen: De galoperer gennem gaderne som ponyer, finder på sangtekster om irriterende naboer og tager sammen til Annas job på Dinnerclub, hvor hun arbejder som syngende servitrice. Da Anna får at vide af Ello, at faren og Vera taler dårligt om hende foran Ello, begynder hendes kærligt opbyggede verden pludselig at krakelere. Hvorfor bliver hun ikke accepteret, som hun er? Og er hendes opdragelse, som er baseret på øjenhøjde, ikke i orden?

"Engine of Love" har til formål at bidrage til at udvide billedet af mødre og kvindelige kunstnere i samfundet. Den opfordrer mennesker til at forfølge deres egne drømme og lidenskaber og viser, at moderskab og personlig udfoldelse kan gå hånd i hånd

Hvis I og jeres barn er interesserede i at være med til et ambitiøst filmskole projekt send en ansøgning som anvist via jeres profilLog ind for at læse mere!

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


919 Sidevisninger