Kursus og uddannelse: INTENSIV FILMACTING WEEKENDWORKSHOP, KBH


dask nyhed

INTENSIV FILMACTING WEEKENDWORKSHOP, KBH

Deadline inden d. 15. marts 2019

INTENSIV FILMACTING WEEKENDWORKSHOP, KBH

VI HAR IKKE FLERE PLADSER, VI HÅBER AT KUNNE AFVIKLE ET LIGNENDE KURSUS TIL EFTERÅRET 2019


Lørdag/ søndag den 16.-17. marts i tidsrummet 10.00-15.00 begge dage tilbyder DASK-online dig et helt eksklusivt kursustilbud i filmacting med Danmark ubestridte bedste og mest erfarne underviser i filmacting Emma Balcázar.

Emma er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole og har gjort undervisning og coaching i filmacting til sin levevej. Emma har desuden undervist i netop filmacting på scenekunstskolerne de sidste 10 år, og vi på DASK-online har tidligere benyttet os af Emmas kompetencer. Nu indgår vi i et samarbejde som gerne skulle tage skuespillere på DASK-online flere trin op ad stigen ;-)

Læs mere om Emma her: https://ddsks.dk/da/ansatte/emma-balcazar

Kursusbeskrivelse:
BALCAZAR TEKNIK ® er et skuespilsystem og en skuespillertræning, der giver skuespillere de nødvendige redskaber for at højne performansen foran kameraet.

Med afsæt i de naturalistiske skuespilsystemer og deres fokus på jegfornemmelse, gennemlevelse og legemliggørelse, er det nye og banebrydende i Balcázar-systemets teknik imidlertid det indgående fokus på at træne skuespillere i udfoldelse af subtil, ikke-verbal og emotionel kommunikation karaktererne imellem, så der skabes stor emotionel rigdom der bliver synlig for kameraet og flytter fortællingen til et dybere niveau.

I løbet af denne weekend vil vi arbejde med skuespillets instrument, karakter og tekst.

Undervisningen er en blanding af hands - on øvelser hvor Skuespiller vil undersøge deres emotionelle landscape gennem øvelser og analyse og master class hvor metoden bliver demonstreret med praktiske eksampler.

Det bliver afleveret en nul tekst alle skal lære inden kursus.

Priser for kursusdeltagelse
Gratisprofiler: 1800 kr.
Statistprofiler: 1600 kr.
Skuespillerprofiler: 1400 kr.
Agentprofiler: 1200 kr.

Gratis profiler kan ikke deltage i kurset

Du kan tilmelde dig kurset via opslaget her via din profil under "Kurser".

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder