Arkiverede opslag

Røde Kors søger typestatister til fotoshoot, KBH


dask nyhed

Røde Kors søger typestatister til fotoshoot, KBH

Deadline inden d. 10. juni 2021

Røde Kors søger typestatister til fotoshoot, KBH

Hos Røde Kors ønsker vi at tage en række billeder, som skal bruges kommunikation om vores hjælpenetværk, Røde Kors Parat.

Røde Kors Parat er et netværk af frivillige hjælpere, som står klar med praktisk og tryghedskabende hjælp til udsatte og sårbare borgere.

Billederne skal illustrere typiske hjælpeopgaver som fx indkøbsopgaver, ledsageropgaver og teknisk hjælp til computere.

Fotoshootet finder sted på forskellige lokations i København. Vi sørger naturligvis for transporten udover forplejning og en påskønnelse på gavekort til 200 kr.

OBS! Det er et krav for alle deltagere at medbringe en negativ Covid-19 test, der er mindre end 72 timer gammel.


Beskrivelse af de specifikke opgaver og ønsker til statister:

Kvindelig statist i alderen 18-25 år
Mødetidspunkt: torsdag d. 10. juni, kl. 10-11.30

Beskrivelse af billeder: Vi søger kvindelige statist i alderen 20-25 år, der skal optræde som hjælper på en række billeder, som skal illustrere forskellige typer af hjælpeopgaver i Røde Kors.

Det kan fx være hjælp til afhentning af pakker, indkøb af dagligvarer eller ledsageropgaver.

Billederne skal bruges til kommunikation om Røde Kors’ aktiviteter og til rekruttering af nye frivillige.


Kvindelig statist i alderen 35-50 år
Mødetidspunkt: torsdag d. 10. juni, kl. 10-12.30

Beskrivelse af billeder: Vi søger en kvindelig statist i alderen 35-50 år, der skal optræde som hjælper på en række billeder, som skal illustrere forskellige typer af hjælpeopgaver i Røde Kors.

Kvindelig statist i alderen 60-80 år
Mødetidspunkt: torsdag d. 10. juni, kl. 10-12.30

Beskrivelse af billeder: Vi søger en kvindelig statist i alderen 60-80 år, der skal optræde som bruger af Røde Kors’ hjælpenetværk på en række billeder, som skal illustrere forskellige eksempler på opgaver, man kan få hjælp til gennem Røde Kors. Det kan fx være hjælp til afhentning af pakker, indkøb af dagligvarer eller ledsageropgaver, hvor du vil komme til at optræde som den, der modtager hjælpen, samtidig med at en anden statist vil optræde som hjælperen.

Mandlig statist i alderen 20-30 år
Mødetidspunkt: torsdag d. 10. juni, kl. 10-12.30
Beskrivelse af billeder: Vi søger en mandlig statist i alderen 20-30 år, der skal optræde som hjælper på en række billeder, som skal illustrere forskellige typer af hjælpeopgaver i Røde Kors.


Mandlig statist i alderen 60-80 år
Mødetidspunkt: torsdag d. 10. juni, kl. 11-12.30
Beskrivelse af billeder: Vi søger en mandlig statist i alderen 60-80 år, der skal optræde som bruger af Røde Kors’ hjælpenetværk på en række billeder, som skal illustrere forskellige eksempler på opgaver, man kan få hjælp til gennem Røde Kors.

Det kan fx være hjælp til afhentning af pakker, indkøb af dagligvarer eller ledsageropgaver, hvor du vil komme til at optræde som den, der modtager hjælpen, samtidig med at en anden statist vil optræde som hjælperen.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2214 Sidevisninger