Viden om: Drømmer du om at blive skuespiller skal du ikke læse dette!?


dask nyhed

Drømmer du om at blive skuespiller skal du ikke læse dette!?

Deadline inden d. 1. januar 2019

Se her om du er i den store kategori af drømmere, eller om du kan gå hele vejen?

Spørgsmålet er, om du drømmer om at blive skuespiller, eller om hvorvidt du har ambitioner om at blive skuespiller. Det er milevidt forskel. Hvis du drømmer, er du noget du håber vil ske en dag, lidt ved en tilfældighed. Har du derimod ambitioner, er det noget du retter din energi og din tid imod.

Mange der drømmer om en skuespillerkarriere venter på, at tingene sker og at man er heldig og får en rolle en dag ved at møde til casting. Men der er ikke noget der er mere forkert. Du får ikke rollen ved et tilfælde, men fordi du er dygtig til at udfylde denne, og overtrumfer alle andre der var til casting.

Det fordre, at du selv er opsøgende, netværksparat, i træning og er forberedt. Vi ser alt for ofte skuespillere der ikke er forberedte til castings. Ikke i den forstand at de ikke kan teksten, det kan de fleste, men at de slet ikke har sat sig ind i hvad de er til casting til og hvad rollen indebære og kræver. Mange har den lidt uheldige tendens, at møde op til castings for træningens skyld. Der er ikke noget mere netværksnedbrydende når vi på den anden side af kameraet finder ud af, at du alligevel ikke kan være med på de angivede optagedage. Vi ringer ikke til dig igen.

HUSK: Der er kun en der får rollen. Når der så har været 100 til casting på rollen giver det jo selvsagt 99 afslag. Men det har ikke været spild af din tid, hvis du har været forberedt, er kommet til tiden, har vist interesse og er i træning. Så ringer vi til dig igen, fordi du er dygtig og har den rette indstilling. Dig vil instruktøren gerne arbejde med på et andet projekt, hvor rollen er mere dig end denne hvor du fik afslag.

Du skal ikke fortælle os at du har ambitioner, du skal vise os det. Den måde du viser os det på, er ved at være i gang med faget. Du laver teater, er i en teatergruppe, tager filmskuespillerkurser, laver castingtræning, er i netværksgrupper og måske laver du dine egne videoøvelser eller kortfilm. Du skal ikke fortælle os at du er ambitiøs, men vise os det... ellers er du i den store kategori af drømmere! Er du det?

Med Vores Castselv system har du mulighed for at vise mere af dig selv, frem for at skrive det... Hvorfor gemme sig?

Hvis du tager et kig på profilerne i vores "offentlige katalog" (Plus+) på dask-online, kan du netop se, at vi prioritere at folk beskriver deres ambitionsniveau, og at dette felt også kommer før øvrige erfaringer.

Du kan ikke drømme dit til en skuespillerkarriere, det er hårdt arbejde. Drømme bliver sjældent til virkelighed, men ret fokus og gå i træningslejr, sætte dig små mål ad gangen. Det er ganske som løbetræning, små skridt og pludselig løber du dit første maraton ,-)

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder