Andet: Julekalendere med DASK magi - Theo & Den Magiske Talisman på DR1


dask nyhed

Julekalendere med DASK magi - Theo & Den Magiske Talisman på DR1

Deadline inden d. 1. januar 2022

Julekalender med DASK magi - Theo & Den Magiske Talisman

De seneste mange år har DASK været storleverandør af både børneskuespillere og statister til julekalenderne på både DR og TV2 og i år er ingen undtagelse. Til DRs julekalender fandt vi atter roller via vores CastSelvsystem og statisterne blev efterfølgende plukket ud via opslag fra vores opslag.


Theo & Den Magiske Talisman på DR1
Theo går i 6. klasse, men han har ingen venner i skolen. Hans eneste og bedste ven i verden er morfaren Harald. Det er derfor overvældende for Theo, da morfaren lige inden jul falder om. Der er udsigt til, at Theo kan miste sin bedste ven, og det vil han for alt i verden ikke lade ske. Han rejser derfor ind i den magiske verden Thannanaya sammen med den nye pige fra klassen, Simone, for at få sin morfar tilbage. Og her starter rejsen for Theo & Den Magiske Talisman.

Theo & Den Magiske Talisman er en magisk og tidløs fortælling om tre generationers måder at sige farvel på; en ung drengs farvel til sin morfar, en mors farvel til sin far og en gammel mands farvel til livet på Jorden. Theo & Den Magiske Talisman er moderne eventyrfortælling for hele familien, hvor vi bliver taget med på en rejse til naturriget Thannanaya, som Theo og morfaren sammen har skabt. Her opdager Theo og Simone, at der er lys og håb, og at livet fortsætter – dem, vi har sagt farvel til, vil altid være med os og leve videre, så længe vi mindes dem.

Sendes den 1.-24. december klokken 19.30 på DR1.


Andre Julekalendere som DASK har medvirket til

Theo og Den Magiske Talisman
Tvillingerne og Julemanden (Genudsendes på Tv2)
Klassens Jul
Tinkas Juleeventyr
Ludvig og Julemanden
Den Anden Verden

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder