Andet: Statister søges til Pirates of the Caribbean


dask nyhed

Statister søges til Pirates of the Caribbean

Deadline inden d. 1. januar 2020

"Historier fra virkeligheden/ Statister søges til Pirates of the Caribbean."

Lad det være sagt med det samme. Dette er historien hvor vi assisterede med statister til filmen tilbage i oktober 2009 og er IKKE et aktuelt opslag ;-)

Tilbage i september 2009 fik vi en mail omkring optagelserne af storfilmen Pirates of the Caribbean, som vel ikke kræver nogen længere introduktion.

Når man får sådanne henvendelser, dobbelttjekker man lige oprigtigheden et par ekstra gange inden man kniber sig i armen.

Det korte af det lange var, at der skulle findes en 300 statister til filmen med optagelser i Prag og de ville gerne have statister med fra andre dele af Europa, heriblandt danskere.

For lige at få valideret hele projektet og ansøgningsproceduren valgte jeg i en sen nattetime (Tidsforskel) at ringe til castingbureaet, hvilket skulle vise sig at være en god ting.

Jeg præsenterede mig 'Hallo, my name is Tommy Duus and Im calling regarding...', hvorfra jeg blev afbrudt af...OMG!!!... are you the one!

Hvortil jeg måtte svare...Øh, I guess (Min dialekt her blev da pludselig meget dansk)

Sorry, whats your name again, sir?

Tommy Duus... (pause) Og så blev der grinet meget højlydt og meget længe, og hvor man i den anden ende tænker WTF!!

Sagen var den at den kære castingassistent som tog røret troede at hun snakkede med 'TOM Cruise...The one!'
Det blev i den grad en icebreaker og al kommunikation derefter var en ren leg. Hele ansøgningsprocessen for mine folk (ca.100) fik særstatus og jeg var 'Top of mind' i hele processen ;-)

Denne oplevelse var desuden det første spæde skridt mod udviklingen af vores CastSelvsystem, som vi endte med at introducere i 2011.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder