Casting: SkabSelv - Spil den rolle du selv ønsker!


dask nyhed
dette opslag på Facebook

SkabSelv - Spil den rolle du selv ønsker!

Deadline inden d. 1. januar 2023

SkabSelv - Spil den rolle du selv ønsker!

Konceptet vi præsenterer her er faktisk ikke noget nyt på DASK-online, men noget vi har prædiket i årevis. Vi har sagt det på mange måder gennem årene og handlet på det. Vi forsøger nu blot at pakke den ind og sætte andre ord på, så du kan se det større mål med det og GØRE det. At skabe dit eget job, din egen rolle!

Vi har mange profiler på DASK-online, også langt flere profiler end der overhovedet er jobs til. Vores udfordring har alle dage været at skaffe jobs nok til flest mulige og naturligvis også gode jobs af enten økonomisk, erfarings- eller af oplevelsesmæssig værdi. Af samme årsag skabte vi reklamefilmkonkurrencen Kort&Godt tilbage i 2005 og som vi har afviklet 8 gange siden.

Langt de fleste af vores brugere sidder på hænderne og venter på at deres navn bliver kaldt. Hvis man ikke gør sig til og gør sig synlig i mængden, kan der være langt, langt, langt mellem disse kald. Hvis de overhovedet nogensinde kommer. De navne der bliver kaldt, er ofte de navne man har hørt før… Kan du nikke genkendende til det?

Men der er en måde som overtrumfer alle andre måder at larme på. Det er ved at skabe sit eget job. Det er faktisk så simpelt som det lyder, men tanken kan for mange være skræmmende. Men fordelene for dig som SKUESPILLER er så enorme at det der skræmmer ikke burde fylde. De burde overtrumfe alt på din vej.

Der finde kun dårlige undskyldninger og overspringshandlinger for ikke at komme i gang!


Lad os tage alle argumenterne her nedenfor (Se debatten i vores facebookforum “Castingvejlederen”)


Hvilke fordele ser du ved at skabe sine egne projekter?


Hvilke ulemper ser du ved at skabe sine egne projekter?


Hvilke type af projekter tænker du man selv kunne skabe?


Skab dig! - SkabSelv!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


5945 Sidevisninger