Kursus og uddannelse: Improvisationskursus med Jonas Elmer/ Århus


dask nyhed

Improvisationskursus med Jonas Elmer/ Århus

Deadline inden d. 20. marts 2020

Improvisationskursus med Jonas Elmer/ Århus

For første gang afholder filminstruktør Jonas Elmer kursus for skuespillere, manuskriptforfattere og instruktører i Århus. Kursus er bygget op af øvelser, som giver konkrete redskaber, der kan bruges i arbejdet som skuespiller og historiefortæller på film og til castings. Du lærer at forholde dig åbent og i karakter til idéer og medspillere.

Jonas Elmer har brugt improvisationsteknikker i arbejdet med skuespillerne på alle sine film, og har baseret udviklingen af historien udelukkende på denne arbejdsmetode i filmene; Let’s Get Lost (1997), Det andet liv (2014). Jonas har desuden instrueret Nynne (2005) samt 23 afsnit af serien Langt fra Las Vegas (2001) og Jeg er William (2017).

INTENSIVKURSUS HVER DAG FRA 30. MARTS TIL 3. APRIL

Morgenhold kl. 9-12
Eller
Aftenhold kl. 19-22

Intropris: 4000 kr.
Max 12 pr. hold

Igennem mit arbejde med improvisation i Jonas’ gruppe fandt jeg nye veje. Hans idéer gav mig en bedre teknik, og jeg begyndte at stole mere på mine valg. Jeg nåede dertil, hvor jeg kunne overraske mig selv.
- Mille Dinesen

Jonas og jeg arbejde i over et halvt år med improvisation, for vi lavede vores første film Let’s Get Lost. Takket være dette grundarbejde, kendte jeg min karakter så godt, at optagelserne gik i gang, at Jonas i princippet kunne sætte mig i hvilken som helst situation, og jeg vidste præcis hvordan min karakter ville reagere. Jeg anser improvisation som et af de fedeste værktøjer, vi har som skuespillere, som få forstår at bruge. Jonas er en af de få.
- Sidse Babett Knudsen

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


775 Sidevisninger