Viden om

Hvorfor er din job-sandsynlighed størst i juni, juli og august?


dask nyhed

Hvorfor er din job-sandsynlighed størst i juni, juli og august?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvorfor er din job-sandsynlighed størst i juni, juli og august?

Hvorfor giver dette spørgsmål overhovedet mening, er sandsynligheden for skuespiller og statistjobs da ikke lige store hele året. Det er vel de samme 30.000 profiler man kæmper med?

Jo, men så nej alligevel.

Din egen indsats er altafgørende for hvor stor sandsynligheden er for om du lander en rolle. At sidde passiv at vente på at telefonen ringer, kan godt give et opkald... Men det er jo en uopfordret henvendelse og det er ikke sikkert du da kan?

Aktivitet betyder at du skal logge på din profil, så kommer du først i søgning så de producerende som selv er opsøgende på skuespillere i vores skuespillerdatabase eller statistdatabase (Hvis du her har en statist- eller skuespillerprofil)

Søger du tilmeld vores opslag hurtigt, kommer du øverst på listen... Det øger din sandsynlighed meget, hvis du altså passer til jobbet.

Men den helt afgørende grund til at du "sandsynligt" med en aktiv indsats i sommermånederne kan lande flere jobs, er at vores brugere er langt mere passive i sommermånederne samtidigt med at det er i denne periode vi har de fleste jobs.

Det gode vejr, eksamener, ferier... ja og genåbningen gør at vi har tydelig mindre aktivitet på vores hjemmeside og noget færre ansøgere.

Så din sandsynlighed er højere...

Så opdater din profil og kom i gang, så ser vi dig sandsynligvis ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1825 Sidevisninger