Viden om

En tur i maskinrummet/ Når du søger opslag


dask nyhed

En tur i maskinrummet/ Når du søger opslag

Deadline inden d. 1. januar 2025

En tur i maskinrummet/ Når du søger opslag

Vi har skrevet flere indlæg her i vores "Viden om" omhandlende udvælgelsesprocesserne når man caster og når man statistkoordinere, så dette skriv handler ikke om dette, men hvad der foregår oveni hovedet på en caster som er på udkig efter skuespillere eller når en statistkoordinator finder statister.


Systemet/ platformen

Vi har på DASK-online gennem årene udviklet et meget smart system som gør ansøgningsprocessen meget let for dig som bruger, men som også giver både caster og statistkoordinator er hurtigt overblik over alle ansøgere når det gælder CastSelv og statistansøgninger. - I rekrutteringsprocesser handler det nemlig om at man bruger tiden på "De rigtige" fra starten.

Et klik - og du har ansøgt.

Kun din profiltype og alt efter hvor hurtigt du ansøger, kommer til at bestemme hvorhenne i ansøgerbunket du ligger... Det er vores "Algoritme".

Med vores system kan caster/ statistkoordinator ofte indenfor ganske få sek. vurdere om du matcher det der søges eller ej. - Og derefter bruge tiden på at kontakte dem der matcher.

Vores system er blandt andet lavet af denne grund fordi ca. 1/3 af alle ansøgere der tilmelder sig opslag ikke matcher det der søges.

Vi oplever at mange ikke læser hvad vi skriver, eller tager chancen. Hvad kan der ske?

Men det har bare et meget uheldigt signal. Et signal du skal tage alvorligt for det kan betyde at du vælges fra når du på et tidspunkt er den rigtige... men hvorfor?

Caster/ Statistkoordinator på den anden side kender dig i hovedreglen ikke fra andet end din profil og dine handlinger (Ansøgninger). Bliver den en generel tendens at du søger på alt uanfægtet hvad der søges, vælges du fra... eller sidst når der vælges ud.

Vi ved godt at det er fordi du har lyst til at være med og for at hjælpe, men det hjælper ingen, tværtimod. Mange gange vil du også bare stå med følelsen af at du søger og søger og aldrig høre noget fra nogen...

Læs opslag igennem og brug energien på at søge det du matcher, så ser vi dig. Også selvom det er frustrerende at der er perioder hvor intet passer til dig.

Læs også altid det vi skriver i ansøgerfeltet... ofte bliver du bedt om at skrive en kommentar. Følger du ikke disse anvisninger, er du bagerst i køen.

Tak fordi du tog dig tid til at læse opslaget her ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1242 Sidevisninger