Statist

Super16 kortfilm søger statister/ KBH (kreditering)


dask nyhed

Super16 kortfilm søger statister/ KBH (kreditering)

Deadline inden d. 11. april 2024

Super16 kortfilm søger statister/ KBH (kreditering)

Om Super 16:

Super16 er den førende uafhængige filmuddannelse i Danmark og et fællesskab af unge filmtalenter fra vækstlaget. Hvert år producerer vi i grupper et kortfilmsprojekt, som realiseres, fordi filmtalenter uden for Super16 har lyst til at arbejde frivilligt sammen med os på vores projekter, og fordi branchen støtter op om og anerkender vores arbejde og uddannelse. Vi står selv for finansieringen af vores forening og filmprojekter.

Vores film får Danmarkspremiere i Empire biograf på Nørrebro, hvor den vises for godt og vel 1.000 mennesker. Derefter har vores film forhåbentlig et efterliv på diverse festivaler verden over.

Vi søger

SØNDAG D. 7. APRIL KL. 09.00 - 12.00

Mennesker I Fitness.

Ulønnet, men krediteres

M&K

Alder: 20-40år

(Gerne nogen der vant til at træne men ikke et must)

STED: TBC men i stor København


TORSDAG D. 11.APRIL 18.00 - 23.00 - Scene på Gaybar

Ulønnet, men krediteres

Alder 20-50 år

Mænd i bar overkrop - Man skal være klar på at danse og give den gas i bar overkrop!

Kvinder - Skal også være klar på at danse og give den gas, men skal ikke have bar overkrop!

STED: Skovlunde


Om kortfilmen:

Stella bliver opsat på at få sin seksuelle debut med en kvinde. Hun får 5.000 kr. i fødselsdagsgave af sin fraværende far, men ønsker ikke at forsone sig med ham. Kenny, Stellas gode ven fra HF, foreslår at hun skal bruge pengene på en escort-pige og han vil gerne hjælpe med at få det i stand. Kenny har dog mere travlt med sine egne seksuelle udskejelser. Stella skrider fra deres fælles lejlighed og prøver i stedet lykken på en lesbisk bar. Til ingen verdens nytte. Hun er fortabt, men hendes frelser dukker op på et McDonalds-toilet: Den jyske håndværker Peter viser omsorg og tilbyder hende logi for natten. Stella foreslår, at de kan have sex, men kun på én betingelse: Han skal tage hendes tøj på. Som en kvinde. Han indvilliger. Men Stella ender med at gå over hans grænser.



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1166 Sidevisninger