Casting

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

AUDITION TIL VARDE SOMMERSPIL 2025


dask nyhed

AUDITION TIL VARDE SOMMERSPIL 2025

Deadline inden d. 26. oktober 2024

AUDITION TIL VARDE SOMMERSPIL 2025

Her er rollebeskrivelser til ”Den Skaldede Frisør The Musical”, samt hvad deres scenealder er. Bemærk, at scenealder ikke behøver at stemme overens med skuespillerens alder, OG at scenealderen skal betragtes som vejledende.

Phillip – scenealder 50-55 år:

En succesrig forretningsmand, som har kontrol over sit liv og sin virksomhed. Phillip har en kølig og reserveret ydre, men er i virkeligheden sårbar, især i forhold til sin afdøde kone og sit anspændte forhold til sin søn Patrick. Solist i flere numre.

Ida – scenealder 40-50 år:

Astrids mor og gift med Leif. En kvinde, der kæmper med lavt selvværd efter en kræftsygdom og et mislykket ægteskab. Hun er mor til Astrid og forsøger at genvinde sin selvtillid og styrke gennem stykket. Solist i flere numre.

Patrick – scenealder 22-25 år:

Phillips søn, der skal giftes med Astrid. Patrick er præget af sin mors død og har et kompliceret forhold til sin far. Han er venlig, men også plaget af usikkerhed omkring sin fremtid og sin identitet. Solist i flere numre.

Astrid – scenealder 22-25 år:

Ida og Leifs datter, der planlægger sit bryllup med Patrick. Astrid er en stærk og målrettet kvinde, men hun bekymrer sig også om sin mors tilstand og familiens dynamik. Solist i flere numre.

Leif – scenealder 50-55 år:

Idas eksmand og Astrids far. Leif har forladt Ida for en yngre kvinde, og han repræsenterer det forræderi og den skuffelse, som Ida føler.

Alessandro – scenealder 22-28 år:

En italiensk karakter, som kommer tæt på Patrick og repræsenterer en kærlighedskonflikt for ham. Synger en duet med Patrick.

Tilde – scenealder 25-35 år:

Leifs nye yngre flirt. Naiv og ikke den skarpeste kniv i skuffen.

Benedikte – scenealder 50-60 år:

Patricks moster, der har en spændt relation til både Phillip og Patrick. Hun er en del af den bredere familiedynamik, der udfordrer hovedkaraktererne. Hun har en vis fascination af Phillip og optræder ofte i scener med ham, hvor hun er flirtende og humoristisk, selvom Phillip forsøger at afvise hendes tilnærmelser. Hendes karakter repræsenterer en slags akavet tiltrækning og komisk element i stykket, hvor hun står i kontrast til Phillips reserverede natur. Solist i ét nummer, men der kræves ikke en god sangstemme.

Alexandra – scenealder 14-16 år:

Benediktes datter, og en irriterende teenager. Komisk rolle.

Vibe – scenealder 25-40 år:

Idas frisørveninde. Har et solistnummer.

Ensemblet – scenealder 20-70 år:

Ensemblet består af ca. 25 personer fordelt på kor og dansere, der medvirker i flere forskellige roller undervejs.

***

Når du skal til audition på ”Den Skaldede Frisør The Musical”, skal du kunne synge en sang.

Eneste undtagelse er, hvis du udelukkende søger med som danser. Det er nemlig muligt at tilmelde sig audition med primært fokus på at deltage som danser i forestillingen.

Desværre kan vi ikke tilbyde dig at synge en sang fra forestillingen, men vi vil være meget glade, hvis du vil vælge en sang, der viser din stemme frem på den bedste måde. Med andre ord: syng den sang, hvor du lyder bedst.

Der er fuldstændig frit slag, når du vælger din sang, men du skal vide, at musikken til ”Den Skaldede Frisør The Musical” er lavet af Thomas Helmig, så der vil jo være både pop og rock i rigelige mængder i forestillingen. Til audition hører vi dog lige så gerne traditionelle musicalsange.

Når du skal forberede dig til audition er der nogle vigtige ting, du skal være opmærksom på:

- Du skal selv have en node med, som kapelmesteren kan spille efter, når du skal synge. En node er ikke en tekst med akkorder hentet på internettet.
- Du skal sørge for at den sang du synger er i den rigtige toneart. Det vil sige at du er sikker på, at den node kapelmesteren spiller efter også passer med det, du har øvet dig på. Det er på eget ansvar at bede kapelmesteren om at transponere på stedet, det vil sige flytte din sang op eller ned.
- Du skal være forberedt på at synge sammen med et klaver. Du må ikke synge uden akkompagnement og du må ikke bruge eget lydudstyr. Kapelmesteren vil nemlig rigtig gerne spille med dig, for det er en væsentlig del af prøven.
- Sørg for at kunne din sang. Hvis du selv er i tvivl, bliver vi det også.

Og så glæder vi os bare RIGTIG meget til at høre og se dig, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du får en god audition.

Tilmeld dig audition direkte herfra: (Kopier linket) https://7-kanten.dk/audition-til-varde-sommerspil-2025/



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


197 Sidevisninger