Statist

AKUTListe 4.0 for statister (januar-april), Stor København


dask nyhed

AKUTListe 4.0 for statister (januar-april), Stor København

Deadline inden d. 1. april 2023

AKUTListe 4.0 for statister (januar-april), Stor København

Læs venligst det hele igennem og tilmeld dig fra din profil, hvis du mener dette passer til dig ;-)

Vi tilpasser atter vores koncept med akutliste for statister. Tidligere har vi haft en akutliste gældende 1 år, men det er alt for lang tid. Desuden er der en lang række justeringer i samfundet og i filmbranchen som kræver en anden form for fleksibilitet, derfor vores tilpasning her.

Vi vil fremadrettet oprette en ny akutliste hvert kvartal, som man da skal tilmelde sig. (Dette opslag er gældende for perioden Januar-april 2023)


Konceptet (LÆS)

Vi søger statister (M/K i alle aldre) med bopæl i og omkring StorKBH eller som har mulighed for at være i KBH indenfor en time!

Har du en særlig mulighed for at være fleksibel i januar/ februar og marts måned 2023 - og vil du have mulighed for at komme på optagelse med en times varsel (ofte lidt længere tid) et sted i StorKøbenhavn (Bil, metro/ bus) Så skal du tilmelde dig opslaget her.

Skriver du dig op på vores akutliste i StorKBH vil alle statistkoordinatorer kunne få direkte adgang til listen og dermed dit telefonnr fra DASK, hvis de akut mangler statister. Dvs. at du kan få forespørgsler om statistjobs med ganske kort varsel. (Timers varsel)

Du skal derfor IKKE tilmelde dig, hvis du IKKE kan være i Stor KBH indenfor en time!!

Hvis du er på vores liste og takker NEJ til jobs 3 gange i træk vil du blive fjernet fra denne liste. I så fald er du ikke så fleksibel som det forventes.

Som med alle andre opslag kan du afmelde dig opslaget igen efter du er tilmeldt. Du kan altså tilmelde dig/ afmelde dig lige så mange gange du vil

Normalt kan alle profiltyper ansøge vores jobs her på DASK-online, hvor vi naturligvis prioritere vores betalende brugere først, den fordel skal man have som betalende. - Akut listen her er undtaget dette princip - Alle ansøgere/ profiltyper kommer i samme gruppe og har lige stor prioritering. Har du derfor en gratis profil, kan dette også være din adgang til statistopgaver ;-)

Som med alt andet statistarbejde skal du ikke forvente løn eller transportgodtgørelse, men det er vores krav til produktionen og statistkoordinatoren at der som min. er forplejning under optagelserne og en påskønnelse i form af gavekort på mellem 350-750 kr. eller et symbolsk honorar af samme størrelse, for en dags optagelser. (Påskønnelser må aldrig sidestilles med løn)

Fra 1. april slettes akutlisten igen og en ny vil blive opdateret. Herfra vil du skulle tilmelde dig igen, hvis du i den næste perioden har tid, lyst og mulighed.


Babu... og tak herfra og fra alle landets statistkoordinatorer


Log på din profil og ansøg som anvistSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2101 Sidevisninger