Kursus og uddannelse: Individuel sang- og stemmetræning af Pearl Cutten

Sponsorjagten til Kortfilmkonkurrencen "WTA" er gået ind!


dask nyhed
dette opslag på Facebook


Individuel sang- og stemmetræning af Pearl Cutten

Deadline inden d. 1. april 2023

Individuel sang- og stemmetræning af Pearl Cutten

Vi har mange dygtige performere på DASK-online, som er en del af vores aktive dynamiske netværk. Nogle har særlige kompetencer og mangeårig erfaring fra andre led af branchen. Vi tilbyder, at de kan tilbyde sig for dig ;-)

Her kan du møde Sanger og stemmecoach, Pearl Cutten.

Er du nybegynder eller rutineret sanger, så har du mulighed for at få individuel sang undervisning hos mig.

For nybegynder tilbyder jeg undervisning i basale sang teknik og derefter prøver vi sammen at finde frem til din egen personlig sangstil ved at lege med forskellige genrer. Her får du muligheden for at udforske din stemme og jeg vil coache dig til at udvikle dig bedst muligt i forhold til at få din egen lyd frem, som du kan bygge videre på.

Er du rutineret og har brug for støtte med videreudvikling af dit sangudtryk, og performance, tilbyder jeg redskaber i form af sang teknik kombineret med en afklarings coaching forløb der omhandler en målrettet holistisk tilgang af dig som person. Dette vil hjælpe dig står stærkere i forhold til hvad du gerne vil og kan hjælpe dig med at går fra kun at være sanger til at være artist.

Begge hold kan supplere undervisning med viden om musikbranchen, udgivelser og promotion hvis det ønskes.

Generelt uanset niveau arbejder jeg meget med at støtte mine elever med selvværd, kropsbevidsthed, psykologiske blokeringer der måske er med til at forhindre dem i at synge så godt som de ellers kunne være i stand til.

Lidt om mig
Jeg har undervist i sang i over 20 år med nogle få års pauser og jeg har selv sunget professionelt i over 30 år. Jeg har en plade udgivelse bag mig, et par singler og arbejder nu på min anden plade udgivelse under pladeselskabet Bentley Records som er baseret i New York. Jeg har holdt koncerter herhjemme og i udlandet og arbejder med producere fra forskellige lande. Jeg har igennem årene taget diverse kurser om musikbranchen f eks. Innovative Music Management i Roskilde. Derudover arbejder jeg som skuespiller, scenekunstlære og jeg har et Holistisk firma der omhandler krop og sjæl.


Workshops til Skuespiller (grupper):
Jeg tilbyder også enkelte workshops til folk der gerne vil udvikle deres stemme og som har et job hvor stemmen er i centrum. I vil får basale stemmetræning for at støtte stemmen så den kan få mere kraft, klarhed og udholdenhed. Der vil også være plads til at lege med forskellige klange og udtryksformer for at give jer muligheder, som I fortsat kan lege med og udforske fremover. Dette vil give jer et billede i hvordan man kan bruge stemmen på forskellige måder.

SANG LEKTIONER:
Pris: En lektion koster 400 kr. og varer 1 time. (Henvises du herfra DASK-online får du halv pris/ 200 kr.)

Sted: Vi kan aftale enten at gøre det hjem hos dig eller hos mig (KBH). Der er også mulighed for at gøre det online.
Prisen for workshops for grupper aftales i forhold til hvor mange der er og pris til leje af lokale vil være inkluderet, hvis ikke at klienterne selv tilbyder en lokale. Der vil være transportudgifter der også skal dækkes hvis jeg skal rejse.

Tilmeld dig opslaget her på DASK-online og skriv i kommentarfeltet om du ønsker fysisk undervisning, gruppeundervisning eller online undervisning. Prisen på 200 kr. er den samme for alle medlemstyper på DASK-onlineSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


478 Sidevisninger